gittigidiyor

Arda Turan transferi hayal oldu

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
spjjy.jpg



Atletico Madrid, Arda'nın sözleşmesini iki sene daha uzatıyor. Menacer Ahmet Bulut'un tüm çabalarına rağmen serbest kalma bedelinin de 24 milyon Euro'dan 40'a çıkması bekleniyor..

Sarı-Kırmızılılar'da bu transfer döneminin 'çileği' olarak Arda Turan gösteriliyordu. Fatih Terim defalarca yıldız futbolcuyu istediğini söyledi. Hatta, "Arda'yla görüştüm. Gelmek için her şeyi yapıyor" dedi. Ancak olmadı, yönetim Atletico Madrid'i ikna edemedi. 26 yaşındaki yıldızın transferi bir dahaki sezona kaldı diye düşünülürken İspanya'dan gelen haberler moralleri bozdu. Atletico Madrid, Arda Turan'ın sözleşmesini iki sene daha uzatmak için harekete geçti. Yıldız futbolcuyla yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı.

1 milyon Euro zam

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Milli oyuncunun yıllık ücreti 2.5 milyon Euro'dan 3.5 milyon Euro'ya çıkartılacak. Asıl merak edilen konu, serbest kalma bedelinin ne olacağı. Menacer Ahmet Bulut, 24 milyon Euro'luk rakamın artırılmaması için elinden geleni yapsa da başarılı olamadı. Önümüzdeki hafta atılması beklenen imzaların ardından Arda'nın serbest kalma bedelinin 40 milyon Euro'ya yükseleceği öğrenildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst