gittigidiyor

Astra uyduları ve diğerleri zaman geçtikçe popülerliğinimi kaybediyolar...!!!...

porsche75

Aktif Üye
arkadaşlar...bildiğiniz üzere card sharing yöntemiyle çeşitli uyduların bazı şifreli paketleri halen serverler sayesinde çözülebiliniyo ancak bazılarıda günümüzde bildiğim kadarıyla artık çözülemiyo yani bunları izleyebilmek için cihazını ve kartını temin edip abonelik şart...merak ederim astra uyduları ve diğerleri zaman geçtikçe popülerliğinimi kaybediyolar çünkü yıllar önce paylaşım yöntemi şahsi fikrim daha popülerdi...

Sami Ertaga

Aktif Üye
IPTV var artık, çok meraklı olmayanlar dışında kimse uydu, çanak, sharing vs. ile uğraşmıyor maalesef.

porsche75

Aktif Üye
arkadaşım...sami ağabey...benim şifreli uydu yayınlarına olan ve izleyiş merakım 2004 yılından beri yani cihaza şifre kırış programı yükletiş zamanıyla başlamıştı ve halen card sharing yöntemiyle ilgilenişe süratle devam ediyom yawu...!!!...müthiş şekilde eğleniyom...!!!...:)

Sami Ertaga

Aktif Üye
Ben de 2001 yılında beri çok uğraştım, kart, modül vs. Şimdi motor kolu bozuldu IPTV ile idare ediyorum.
Uydularda olmayan ya da sinyal alamayacağımız yüzlerce kanalı izleyebiliyorum.

porsche75

Aktif Üye
arkadaşım...sami ağabey...ekipman listende halen motorlu anten bilgin mevcut bozulduğuna göre siliver...!!!...dreambox uydu alıcını depoyamı kaldırdın...!!!...şuğan artık tamamen iptv yöntemindesin anlaşılan çünkü...!!!...şifre kartı ve modülle yayın izleyişi dünya çapında iyice azaldımı...!!!... :cry:

Sami Ertaga

Aktif Üye
Çatıda duruyor hala, imkan bulursam yaptıracağım, usta da yok pek.
IPTV m3u linklerini Dreambox'ta izliyorum.

sirius.77

Aktif Üye
Alfa IPTV diye bir şey duymuştum. Bir araştırın.
aman denemeyin almayın bulaşmayın derim iyiki test istemişim toplasan 350 kanal var artık bilerekmi tr kannları verdiler bilmiyorum kanallar 1 sefer açtı donmalar felne oluyordu sonra tamamen gitii netim 50 mb hızda sorun yok diyeceksiniz ya zaten test böyleyse satın alsan ne olcak belli degil ..ama yinede teşekkürler sami hocam

porsche75

Aktif Üye
arkadaşım...siriyus...paralı iptv aboneliğinden ziyade cardsharing yöntemine devam edişini tavsiye ederim...zira ben şuğan free paylaşım ve free iptv'ye takılışa devam ediyom...!!!...paralı aboneliği ocak 2025'e erteledim yawu...!!! :)

sirius.77

Aktif Üye
arkadaşım...siriyus...paralı iptv aboneliğinden ziyade cardsharing yöntemine devam edişini tavsiye ederim...zira ben şuğan free paylaşım ve free iptv'ye takılışa devam ediyom...!!!...paralı aboneliği ocak 2025'e erteledim yawu...!!! :)
haklısında hocam düzgün ip bulabilcegimiz fazla yer yok yada ben bilmiyorum

porsche75

Aktif Üye
arkadaşım...ne yazıkki free cc-cam ve beleş iptv yayınları sıkıntılı olabiliyo yani 1 - 2 günde çabucak patlayıp sinir bozucu olabiliyo...!!!...bütçemi denkleştirip en yakın zaman sonra mevcut uydu makinama yükleteceğim paralı abonelik almalıyım...!!!...altı aylık üyelik almayı planlıyom...!!!... :)

sirius.77

Aktif Üye
arkadaşım...ne yazıkki free cc-cam ve beleş iptv yayınları sıkıntılı olabiliyo yani 1 - 2 günde çabucak patlayıp sinir bozucu olabiliyo...!!!...bütçemi denkleştirip en yakın zaman sonra mevcut uydu makinama yükleteceğim paralı abonelik almalıyım...!!!...altı aylık üyelik almayı planlıyom...!!!... :)
ben aylık 1 eurodan alıyrum fena degil burdan biri verdi siteyi vivacomu açıyor izliyorum arada donma felen oluyor ama düzeliyor sonra gecikmeden kaynaklı heralde bu ay 3 aylık alıcam

porsche75

Aktif Üye
arkadaşım...vivacom paketinde çeşitli filim ve dizi kanallarıda vardır kesin hbo...cinemax...axn-crime...showtime...filmbox premium...filan varmı merak etmişim...!!!... :)...üç aylık aboneliği kaç avroya alıcakmışın...vivacom paketi hangi uydudan yayın sağlıyo...!!!... :unsure:

sirius.77

Aktif Üye
arkadaşım...vivacom paketinde çeşitli filim ve dizi kanallarıda vardır kesin hbo...cinemax...axn-crime...showtime...filmbox premium...filan varmı merak etmişim...!!!... :)...üç aylık aboneliği kaç avroya alıcakmışın...vivacom paketi hangi uydudan yayın sağlıyo...!!!... :unsure:
hotbirt 13-azerspace 45 uyduları aylık 1 euro 1 aylık deneme için aldım ve uzatıcam. showtime- axn crime kanalları yok digerleri varda türkçe degil farkındasın degilmi :D ben müzik kannları için aldımö hitmix planeta tv için

porsche75

Aktif Üye
arkadaşlar...astra uydusundan iyice sıkıldım çanak antenimi başka uyduya çevirrtirmek isterim tavsiyelerinizi alayım rica ederim...:)

porsche75

Aktif Üye
arkadaşım...thor uydusu hangi ülkeye ayit?...hispasat bildiğim kadarıyla ispanyol uydusu...eutelsat hangi ülkenin uydusu?...thor ve hispasat batı yörüngelerindeymiş çanak antenin fazla şekilde çevrileceğini varsayınca evin konumu için sıkıntı yapabilir...şuan düşündüğüm vakit bana en uygun gelen eutelsat uydusu zira doğu yörüngesinde...!!!... :unsure:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.