gittigidiyor

Atatürk düşmanlığının geldiği seviyeye bakın!

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Akit gazetezine Atatürk için 'Olmasaydın da olurduk' diye ilan veren Sancaktar Dergisi'nin kurucusu Eyüp Gökhan Özekin suçlamalara yanıt verdi.

10 Kasım'da Türkiye'nin dört bir yanında Atatürk'ün ölüm yıldönümü anılırken Sancaktar Dergisi, Akit'in arka sayfasına "Olmasaydın da olurduk" yazılı bir ilan verdi. Tepkilere neden olan bu ilan sosyal medyada da ortalığı karıştırdı.

Sancaktar Dergisi'nin kurucularından Eyüp Gökhan Özekin, haklarında çıkan iddialarla ilgili ilk kez İnternethaber sitesine konuştu.
Neden böyle bir ilan verdiniz?
Geçen sene Koç Grubu bütün gazetelere "olmasaydın olmazdık" diye bir ilan verdi. Bu İslami olarak da bilimsel olarak da sakıncalı bir ifade bana göre. Biz de hiçbir hakaret içermeyen, fıkhen doğru olmasına dikkat ettiğimiz bu ifadeyle ilan verdik. İslama göre Mustafa Kemal olmasaydı biz olur muyduk? Olurduk. Bilimsel olarak da öyle mi? Öyle. Biz de Koç'un reklamlarına nazire yapan, doğruluğuna inandığımız bu ilanı hazırladık.
TEHDİTLERDEN ÇEKİNMİYORUZ
Sosyal medyadan gelen tehditler de olduğunu gördük. Tehditler karşısında çekinmediniz mi?
Eğer benim param olursa, her sene Koç Grubu nasıl ilan veriyorsa ben de buna benzer ilanları vereceğim. Bunun sakıncalı olduğunu da düşünmüyorum. Gelen tepkilerin çoğunda iktidar değişirse idam edileceğimi söylüyorlar. En iyi temenniler hapse girmem yolunda. Ben hapse girmekten çekinmiyorum. Tehditlerden çekinmiyoruz.
"ATATÜRK'ÜN TARİHİMİZE ZARAR VERDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"
Sizin bu ilanla Atatürk düşmanlığı yaptığınız iddia ediliyor. Atatürk düşmanı mısınız?
Bu ifade çok sevimli bir ifade değil. Mustafa Kemal'i sever miyim? Hayır sevmem. Bir çok inkılabın bu topraklara, tarihimize zarar verdiğini düşünüyorum. Mustafa Kemal'in icaraatlerini beğenmiyorum, dünya okumasını paylaşmıyorum, geleceğe dair perspektifini onaylamıyorum. Ama bu Mustafa Kemal değil de başka biri de olsa yine aynı tepkiyi verirdim. Atatürk düşmanı ifadesi hoş değil ama bunu bu şekilde algılamak isteyenler de böyle algılayabilir.


Kaynak :
 

byturan

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
Katılım
29 Haz 2011
Mesajlar
54
Tepkime puanı
1
Puanları
8
Yaş
68
Konum
izmir
Olurdunda,babanın kim olduğunu bilmezdin.Bu nasıl düşüncedir anlıyamıyorum,bütün dünyanın kabul ettiği,birçok ülkenin bağımsızlık için örnek aldığı,ATATÜRK ve silah arkadaşlarını tanımamazlık,vede tarihimize zarar verdiğini düşünmek,hangi akla vede mantığa dayandırılmaktadır.Tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum,yazıklar olsun.....
 

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
nedir kardeşim sizin bu ATATÜRK düşmanlığınız sevmiyor olabiliirsin ama saygı duyacaksın bu vatanI kuranlara başta MUSTAFA KEMAL ATAÜRK ve Silah arkadaşlarına teşekkür edeceğine yazdıklarına bakın bu nasıl bir zihniyet ve cahilliktir kınıyorum bu kişileri... Bunları T.C vatandaşından çıkaracaksın yollAyacaksın Yunanlılara,ingilizlere,fransızlara..
 

xfles7837

Aktif Üye
Katılım
9 Tem 2012
Mesajlar
96
Tepkime puanı
2
Puanları
8
Yaş
58
Konum
karabük
muhafazakar kesimin kabullenemediği ve yüksek sesle konuşamadıkları konu Allah ın bu ülkeyi düşmandan kurtarmayı ve Türkiye Cumhuriyeti ni kurmayı Atatürk e nasip etmiş olmasıdır.
 

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya
Sair bu tiplere böyle bir cevap vermis:

Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatip kalkip Atatürk'e dua et:
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soguyacak bu millet.

Isgaldeki hali sakin unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çikardiin amma
Baban kimdi bilemezdin serefsiz.
 

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya
şimdi bu tarihi yazan şahıslar kendini geçmiş olgulara adayanları birtürlü değiştiremiyor malum sizler için çok zor olacak bu durum şimdi bu müslümanları kontürol etmek çok zor oluyor anlıyorsunuz beni artık kendiniz yazmış olduğunuz geçmişe bile laf attığınızda görüyorsunuz müslümanları ve neler ne dolaplar döndüğünü bilmeyen değişiktür islam uyruklu ve diğerleri sapına kadar insanlığını kaybetmiş insanları nasıl değiştireceksiniz bu toplumları zor valla

usta yanlis anlama ama yazdiklarindan birsey anlamadim.
 

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya
r_il_den.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst