gittigidiyor

Atlanta g4 smart ile Redline ts 3000 hd takas teklifi

satcafe1981

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2013
Mesajlar
75
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Konum
Kdz.ereğli
Merhaba arkadaşlar elimde bir adet redline ts 3000hd uydu cihazı vardır. Cihaz tigere çevrilmiştir.(Tiger sunplus işllemcili cihazlar içinde en iyi paylaşım ve görüntü kalitesine sahip cihazdır.) Androide merak sardım ve uygulmlar yazıyorum yani anlayacağınız bana Atlanta hd g4 smart lazım. Eğer düşünen olursa takas yapmak istiyorum.Cihazın için 2 yıllık server ve 1 yıllık iptv bulunmaktadır. Ayrıca alan arkadaşada benden + 1 yıl iptv desteği sunmaktayım bunlar malumlar ve film ve belgesel kanllarıdır.İsteyenlere arap ve ingiliz kanallarınıda verebilirim. Telefonum 0 537 255 68 95 yada [email protected] dan yani skypeden ulaşabilirsiniz.


Redline cihazı tek başına fiyatı 300 tl kargo karşıya aittir.( 2 yıl server desteği+ 2 yıl iptv desteği) cayyy
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst