gittigidiyor

Av sezonu açılmıştır: 2-0

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
Olcay ve Gökhan Töre’in attığı gollerle üç puanı kapan Bilic’in ekibi, özellikle ikinci yarı galibiyeti hak eden oyunu ile alkış aldı. UEFA kupasında perşembe günü Tromsö deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş, Norveç’e büyük moral motivasyonu ile gidecek. Pozisyona dahi girmekte zorluk çeken Bordo-Mavili ekip ise taraftarlarını kötü oyun ve sonuç ile kahretti.

Uyuttular

Her iki takım da maça sıradışı oyun anlayışı ile başladı. Beşiktaş savunma güvenliğini önde tuttu. Trabzon da abarttı, sadece defansif futbol ile karşılık verdi. Sürekli markajda kalan Fernandes etkisiz olunca, takım da pozisyon üretmekte yetersizdi. Tam 9 transfer yapan Kartal’da, bu isimlerden Sadece iki tanesinin oynaması da başlı başına dert oldu!... Bu yarıda savunma zorlanmadı. Dentinho ve Olcay’ın oluşturduğu kanatlardan cılız da olsa ataklar geldi. Toplar ya Onur’da eridi ya da, final vuruşlarındaki beceriksizlik yüzünden gol sesi çıkmadı. Trabzonspor ise koca ilk yarıda tek pozisyon bulamadı. Beşiktaş’ın en zayıf halkası olarak bilinen sol kanadı yerine; ısrarla sağ taraftan atak denemeleri işe yaramadı. Zevksiz futbol sıkıntı yarattı..

Colman atılmalıydı

Maçın 41’nci dakikasında sarı kartı olan Colman, Mustafa’ya kastı ve çok sert harekette bulundu. Direkt kırmızı kartlık durumu sahada görevli tam 6 hakemden gören olmadı..

Gökhan golle tanıştı

İkinci yarı daha çok risk alıp yüklenen Kartal, kanatlardan yaptığı bindirmelerden istediğini alamadı. Taktiksel değişime giden Bilic, Hutchinson’u da öne çıkarıp rakip kaleye ortadan inmeyi denedi. Nitekim gol de böyle bir atak sonrası geldi. 75’de Fernandes’in arayı bıraktığı topta Olcan rakibini kaçırdı. Topla buluşan Olcay, düzgün vuruşla Onur’u avladı: 1-0. Öne geçen Kartal, farkı artırmak adına ataklarını daha da sıklaştırdı. 81’de soldan çalımlarla giren Gökhan Töre çok sert vurup durumu 2-0 yapan golü attı. Bu gol aynı zamanda gurbetçi oyuncunun futbol yaşantısında bir ilkti. Gökhan, resmi maçta ilk kez golle tanışmış oldu. Skor farkı ile rahatlaman Siyah-Beyazlılar maçın geri kalan bölümünde oyunu tamamen kontrol altına almasını bildi. Sezona büyük değişim ile başlayan Trabzonspor ise maçta hiçbir varlık gösteremedi. Karadeniz temsilcisi bu futbol ve oyun anlayışı ile değil Beşiktaş’ı yenmek, ligde kolay maç kazanamaz...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst