gittigidiyor

Awox 3282st Uydu Alıcılı Led TV Kanal Listesi Hk.

mag85

Aktif Üye
Katılım
2 Ocak 2018
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Konum
ŞİŞLİ
Awox 3282st Uydu Alıcılı Led TV var. Bazı kanallar mevcut değil. Güncel Kanal listesi bulabilir miyim ?
 

mag85

Aktif Üye
Katılım
2 Ocak 2018
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Konum
ŞİŞLİ
ilgi ve alakanız için öncelikle teşekkür ederim. Firmayla görüştüm. En yakın teknik servisin numarasını veriyor. Aradığımda da tv getirin biz kuralım diyorlar. Daha önceden kamasonic hd olmayan mini uydu alıcısı kullanıyordum. Onda direk usbden güncelleme yapılabiliyordu. Awox bu konuda yetersiz gibi. Hazır bir kurulumunuz olursa burdan bildirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst