gittigidiyor

Aysal'a yabancı kuralı desteği

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Mustafa Denizli, Sarı-Kırmızılı kulübün başkanının yabancı sınırlamasına gösterdiği tepkiye hak verdi.

Sayının serbest bırakılması gerektiğini savundu. Uluslararası alanda başarılı olmak istiyorsan, o ülkelerin kullandığı silahları senin de kullanman lazım" dedi.

Azer*bay*can Pre*mi*er Li*gi'nde ge*çen se*zon Ha*zar Len*ke*ran’ı ça*lış*tı*ran tec*rü*be*li tek*nik adam Mus*ta*fa De*niz*li, şu sı*ra*lar* din*le*ni*yor. Lan*ke*ran ile söz*leş*me*si*ni fes*he*den ve koltuğunu Oğuz Çetin’e devreden De*niz*li’inin adı Ga*la*ta*sa*ray ile anı*lı*yor. Spor*tif di*rek*tör ve*ya Man*ci*niay*rıl*ırsa tek*nik di*rek*tör ola*rak Sa*rı-Kır*mı*zı*lı takıma dö*nü*şü ko*nu*şu*lan De*niz*li, Baş*kan Ünal Ay*sal’ın ya*ban*cı sı*nır*la*ma*sı hak*kın*da*ki tep*ki*si*ne hak ver*di. 5+3 ola*rak be*lir*le*nen kon*ten*ja*nın ha*ta*la*rı ol*du*ğu*nu sa*vu*nur*ken, gö*rüş*le*ri*ni BU*GÜN Gazetesi ile pay*laş*tı.

‘Kriter getirilebilir’
Ar*tı*lı sis*tem*le*rin ken*di için*de ra*hat*lık oluş*tu*ran sis*tem*ler ol*du*ğu*nu be*lir*ten De*niz*li, “Bu sa*yı*yı ser*best bı*rak*ma*lı*sın. Re*ka*bet or*ta*mı*nı kal*dır*ma*ma*lı*sın. Ma*dem bir sa*yı is*ti*yor*sun, kri*ter ge*ti*rir*sin. Fut*bol*da bi*rin*ci ve*ya ikin*ci de*re*ce*de*ki ül*ke*le*rin mil*li ta*kım*la*rın*da bel*li maç sa*yı*sı*na ulaş*mış oyun*cu*la*ra izin ve*rir*sin. Tür*ki*ye’nin za*ten şart*ları bel*li. Hiç*bir ta*kım za*ten 15 ya*ban*cı ala*cak du*rum*da de*ğil. 6 ta*ne der*sin ama ar*tı*la*rı bı*ra*kır*sın” di*ye ko*nuş*tu.

‘Yabancı takımlara bakın’
“Ulus*la*ra*ra*sı alan*da ba*şa*rı*lı ol*mak is*ti*yor*san, o ül*ke*le*rin kul*lan*dı*ğı si*lah*la*rı se*nin de kul*lan*man la*zım” di*yen De*niz*li, Ünal Ay*sal’ın ser*ze*niş*le*ri*ne de*ği*ne*rek “Sa*yın Ay*sal bel*ki dü*şün*dük*le*ri*ni bu uy*gu*la*ma*dan ötü*rü ha*ya*ta ge*çi*re*mi*yor*dur. Hak*lı*lık pa*yı var. Ya*ban*cı ta*kım*la*ra ba*kın, ül*ke*si*nin va*tan*da*şı ol*ma*yan bir*çok isim gö*rür*sün” ifa*da*le*ri*ni kul*lan*dı.

Yerli piyasa yorumu
Ya*ban*cı kı*sıt*la*ma*sıyla bir*lik*te yer*li fut*bol*cu pi*ya*sa*sın*da*ki ar*tı*şa da de*ği*nen De*niz*li, “Ra*kam*la*rın art*mış gö*rün*me*si fut*bol eko*no*mi*si*ni olum*suz et*ki*le*mez. Şöy*le he*sap*la*yın; bir ta*kımda mi*ni*mum 10 yer*li la*zım. Sü*per Lig için top*lam ra*kam üst dü*zey fut*bol*cu*da 200 ol*ma*lı ama Tür*ki*ye’de bu sa*yı*yı bu*la*maz*sı*nız” yo*ru*mun*da bu*lun*du. Mus*ta*fa De*niz*li ay*rı*ca, Ga*la*ta*sa*ray’dan ken*di*si*ne şu ana ka*dar ula*şan her*han*gi bir tek*li*fin ol*ma*dı*ğı*nı da söz*le*ri*ne ek*le*di.

Bugün


Aysal'a yabancı kuralı desteği
 

DrAgOn

Vip Üye
Katılım
7 Eki 2011
Mesajlar
474
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Yaş
53
Konum
ANTALYA
arkadaşım kopyala yapıştır yapmışsın hep yıldız çıkmış neredey se ilkokul birinci sınıf yazısı gibi olmuş.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst