gittigidiyor

Aziz Yıldırım bombaladı!!!!!!

tomas57

Aktif Üye
Katılım
29 Haz 2012
Mesajlar
144
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım Sivasspor maçının ardından sert konuştu..

İşte Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalar:

"Ülkenin en önemli kulübü F.Bahçe'dir. Böyle bir kulüp son 3 senedir yok etmek için her türlü operasyon yapıldı. Egemen rakibe hiç değmemiş. Kendisine sordum. 'Söz söyledin mi hakeme?' dedim. 'Valla söylemedim, ben ne yaptım dedim' dedi. Galatasaray'ı Türk Telekom'da yeneriz, rahat olsunlar. İstatistiklere baksınlar. Bu hakem yeteneksiz. Yeteneksiz bir hakem üzerinde devam etmek çok kötü şeyleri doğurabilir. Herkes kendisine çeki düzen versin. Bizden başka hepsi şike yapmıştır. Biz yapmadık. 22 tır balık gönderdiler. Sizler de suçlusunuz. 50 senenin faturasını bize kesmeye çalıştınız. Biz bunun içinde olmadık. Şu anda da her yerde şike var, teşvik var. Bize geçen yıl anlattılar. Orada şike için konuşmalar olmuş. Biz şike yaptıysak herkesi satın aldık demektir! O zaman herkes kendine pay çıkarsın buradan. Bizi Vatan'a alanlar orada. Çok şey biliyorum, çok şey söyleyeceğim. Tapeleri geniş okuyun, ayrılmış yerlerini değil. Para verdiğim söyleniyordu. Fezlekede iddianamede öyle yazıyordu. Biz de vermediğimizi söyledik. Allah aşkına böyle bir yargılama mı olur? Böyle hukuk ve yargıya nasıl inanacağız, nasıl güveneceğiz?
"YETER ARTIK"
"Ben yine bugün burada Sivasspor'u tebrik ediyorum. Lütfen kendileri de düşünsünler pay çıkarsınlar. Ben şike yapmadım. Yaptıysam da hepsini satın aldım; bağırmaya da hakları yok o zaman. Bugün rezaletti. Ondan önce de aynı şeyleri gördük. Avantajı durduruyor. Kart vermiyor. Devam ettiriyor, bizim aleyhimize operasyon oluyor. Meireles'in hareketine kırmızı diyorlar. Versin, adaletli olsun. Adalet istiyoruz. Haklar yenmesin. Dünyaya rezil ettiler. Bochum Dosyası ne oldu? Bahis şikesi ile ilgili Yargıtay kararında bize suçlama var. İyi okuyun. Biraz ilgilenin. 2 yıl önce Silivre'de söyledim. Memleket elden gidiyor dedim. Bugün görüyorsunuz ortalık kan gölü gibi. Bizim lehimize de hata varsa hep beraber kınayalım. Bizi fazla zorlamasınlar. Yeter artık. Biz çok çektik. Adil yönetim istiyoruz. Bir federasyon bir günde küfür için karar çıkarır mı? Siz yasakları artırarak tribünlerdeki olayları bitiremezsiniz. Siz yasak koyarsanız tepkiler çok büyük. Önüne geçilemez. Daha açık tribünlerin olmasını istiyorum. Bunların sorumlusu olmak istiyorum. Türkiye çalkalanıyor, herkes neyin ne olduğunu görüyor."
 

bobom

Aktif Üye
Katılım
30 Ocak 2012
Mesajlar
610
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
44
Konum
manyas
liglere ayar çekilmeye başladı yoksa kimse izlemez pouan farkı artarsa
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst