gittigidiyor

"Aziz Yıldırım'ın kardeşi Bülent Yıldırım"

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
31.8.2015

kg0AGm.jpg

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin son saniye golüyle Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Ahmet Çakar, karşılaşmanın tartışmalı pozisyonlarıyla ilgili olarak çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

İşte Çakar'ın Beyaz TV'de ve Twitter hesabından yaptığı açıklamamalar:

"DIEGO'YA YAPILAN HAREKET FAUL DEĞİL"

"20 küsür sene hakemlik yaptım. Hakemliği bırakalı 17 sene oldu. Ben hakemlikte hatalar yaptım. Bana hiç kimse ama hiç kimse bugünkü hakem Bülent Yıldırım'ın, o ana kadar da umumiyetle iyi maç yönetmiş Bülent Yıldırım'ın, 96. dakikada verdiği faulü kendisinin faul olarak gördüğünü iddia edemez."

"BÜLENT YILDIRIM O AÇIDAN POZİSYONA FAUL VEREMEZ"

"Maçın adamı Nani diyorlar ama alakası yok. Maçın adamı Bülent Yıldırım. Son dakikada Diego'ya verilen faul kamera şakası gibi. Bülent Yıldırım'ın bulunduğu açı, pozisyona yakınlığı itibariyle öyle bir faul verilmez. Kimse Yıldırım'ın verdiği faulü, kendisinin faul olarak gördüğünü iddia edemez."

TWITTER'DAN DA BOMBALADI!

"Fenerbahçe yine hakemle kazandı. 96. dakikada verilen faul kamera şakası gibi ve çok komik. Bülent YILDIRIM bir kez daha Aziz YILDIRIM'ın kardeşi olduğunu ispat etti."

"NANİ'NİN POZİSYONU PENALTI DEĞİL"

"Antalyasporlu oyuncunun Nani'ye yaptığı hareket penaltı değil. Ayağını kaldırıyor ama topa dokunuyor. O pozisyon yüzde yüz penaltıdır ya da yüzde yüz penaltı değildir diye ahkam kesmem. Pozisyon fludur ama bana göre penaltı değil, ben vermem. Ancak penaltı veren hakeme de hatalısın diyemem."

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.