gittigidiyor

"Başarısızlıkta bahane istemem"

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
10 Haziran 2014 Salı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan, teknik patron Roberto Mancini'ye net mesaj gönderdi.

vz2jOp.jpg


İtalyan basınına konuşan Mancini, “Galatasaray’da devam edeceğim” dedi. Aysal ise aynı gün Galatasaray Lisesi’nden cevap gönderdi: “Yarın (bugün) görüşeceğiz. Herhangi bir başarısızlıkta hocamızın, ‘Siz bana istediğim futbolcuları almadınız’ diye bahane üretmesini istemiyoruz”

Galatasaray’da ilginç gelişmeler yaşanıyor... Bir yandan transfer çalışmaları devam ederken, diğer taraftan öylesine açıklamalar yapılıyor ki, Sarı-Kırmızılı camia bir anda yeni bir teknik direktör kriziyle karşı karşıya kaldı. Mancini ile imzalanan kontratta, her sene anlaşmanın gözden geçirilmesi gibi bir madde eklenmesi nedeniyle gözler 15 Haziran’a çevrilmişti. Buna göre Mancini, istediği transferlerin gerçekleşmemesi halinde görevi tek taraflı olarak bırakabilecekti. Bu durum başlı başına koca bir soru işaretiyken, İtalyan hoca ülkesinin medyasına verdiği demeçte, “İtalya’da futbolu çok özledim. Ancak açık açık söylemem gereken bir konu var; Galatasaray’da devam edeceğim. Galatasaray’la 2 yıllık kontratım var ve iyi gidiyorum. Galatasaray’la önümüzdeki yıl da Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız” ifadesini kullandı.

‘Her şey net olmalı’

Haberin yayınladığı gün, yani dün, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın yaptığı açıklamalar ise kafaları tamamen karıştırdı. Galatasaray Lisesi’nde öğrencilerle sohbet eden Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, “Yarın (bugün) Mancini ile bir toplantı yaparak şartlarımızı sunacağız ve ondan da bu konuyla ilgili bir karar vermesini bekleyeceğiz. Yapabileceğimiz transferleri kendisine ileteceğiz. Biz her şeyin net olmasını istiyoruz. Hocamızın daha sonra çıkıp bize herhangi bir başarısızlıkta, ‘Siz bana istediğim futbolcuları almadınız’ diyerek bir bahane üretmesini istemiyoruz” diye konuştu.

Yine Mircea Lucescu!

İşte bu karşılıklı ifadeler camianın da, taraftarın da, futbolcuların da yeni sezona bakışını değiştirmiş durumda. Geçen sezon başında Fatih Terim’le yolları ayırıp kaosa sürüklenen Galatasaray’ın, Mancini ile olası bir yol ayrımına gitmesi halinde, nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu. “B planımız hazır” diyen Aysal’ın gönlünden geçen 1 numaralı ismin Mircea Lucescu olduğu biliniyor. Rumen hoca bir süre önce İstanbul’a gelerek yöneticilerle masaya oturmuştu. Diğer yandan Mustafa Denizli’nin de teknik direktörlük için düşünüldüğü, gelen haberler arasında.

‘Herkesin yeri dolar’

Aysal’ın lisedeki sohbetinden öne çıkan ifadelerinden bazıları şunlardı: “Galatasaray büyük bir kulüp, herkesin yerini doldurabiliriz. Kişiler değil kurumlar esastır, biz başarıya bakıyoruz. Biz diğer kulüplerden farklıyız, günlük düşünmüyoruz. Verginin artırılması spor kulüpleri için büyük darbe olur. Spor kulübü olarak bizim amacımız para kazanmak değildir.”
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst