gittigidiyor

''başkandan bunu beklemezdim''

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Stoch, “Açıkçası başkanın bana iki yıllık kontrat uzatma teklif edeceğini hiç düşünmüyordum” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin sözleşmesini 2018’e kadar uzatıp ardından Al Ain takımına kiraladığı Miroslav Stoch yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Menajerlik şirketinin internet sitesine konuşan sarı-lacivertli futbolcu sözleşmesinin uzatılmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Stoch, “Yaşananlardan çok mutluyum. Benim için büyük motivasyon oldu. Açıkçası başkanın bana iki yıllık kontrat uzatma teklif edeceğini hiç düşünmüyordum. Bunu kendisinden beklemiyordum. Bana Fenerbahçe’deki geleceğimin yine sadece bana ve performansıma bağlı olduğunu, beni tekrar Fenerbahçe’de görmek isteyeceklerini söyledi. Bu yüzden kontrat uzatma benim için bir hediye oldu” dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri ekibine gitmekle ilgili bir sıkıntısı bulumadığını da ifade eden Stoch, “Sürekli oynama şansı bulmak önemli. Asya Şampyionlar Ligi’nde başarılar elde etmiş bir ekibe gidiyorum. Benim için iyi bir mücadele olacak” diye konuştu.

Milliyet


''Başkandan bunu beklemezdim''
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst