gittigidiyor

Battlefield 4 Full İndir

vbasic

Aktif Üye
Katılım
10 Şub 2016
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
Konum
ankara
645-battlefield-4-full-torrent-indir-1jpg


Oyun Hakkında:
Oyunun çerçeveleri Battlefield 3’e göre genel olarak aynı kaldı. Çerçevenin sol altında harita ve pusula, ve görevle ilgili hedefler; sağ altında ise silah bilgileri yer almaktadır. Mini harita ve oyunun ana menüsü, 3 önemli şeyi belirtmektedir. Bunlar, dostların mavi ile gösterilmesi, ekip arkadaşlarının yeşil ile gösterilmesi, düşmanların ise turuncu ya da kırmızı ile gösterilmesidir. Oyunda Battlefield 3’te olduğu gibi bazı silahların iki çeşit atış modu vardır; bunlardan biri tekli atışken, diğeri de çoklu atış modudur. Bu silahlardan bazıları tek oyuncu modunda düşmanların yerlerini belirleyebilir ve kimisi de bunu çevrim içi modunda yapabilir, bu sayede takım arkadaşları için bu düşmanlar işaretlenmiş olur. Mermilerin düşüşü Battlefield 3’e göre değiştirilmiş ve çevre ile uyumlu hale getirilmiştir. Ek olarak oyunculara hayatta kalması için daha çok imkan sunulmuş, önden gelen bıçak saldırılarını engelleyebilme gibi özellikler eklenmiştir.

Oyun Görselleri:
647-battlefield-4-full-torrent-indir-bdv1m7nljpg

649-battlefield-4-full-torrent-indir-ostxdbeljpg

648-battlefield-4-full-torrent-indir-se7shjbljpg


Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10 - 32 & 64 Bit
İşlemci Özellikleri: Athlon X2 2.8 GHz
Ram Bellek: 4 GigaBytes (GB)
Ekran Kartı: 512 MB Nvidia GeForce 8800 GT
DirectX: Version 9.0c
Boş Harddisk Alanı: 30 GB Boş HDD Alanı

Oyunu İndirmek İçin:
-Turbobit:
Kod:
http://turbobit.net/zocaybyc7yfv.html
http://turbobit.net/byf48abh4rax.html
http://turbobit.net/n6k6h9n31xji.html

-Hitfile:
Kod:
http://hitfile.net/U1qHkN3
http://hitfile.net/iigbJJa
http://hitfile.net/X5v7KUf

-Torrent: İndirmek İçin Tıklayın
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst