gittigidiyor

Bazı Xiaomi modelleri için MIUI 12.5 yayınlandı..(Enhanced Edition)

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Geçen ayın sonunda MIUI 12.5 Enhanced alacak Global akıllı telefonların resmi listesi yayınlanmıştı. Bu liste, Mi 10 ve Mi 11 serisinin birkaç cihazını içeriyordu. Bugün duyurulduğu üzere MIUI 12.5 Enhanced, Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro için de çıktı. Söz konusu güncellemenin Mi Pilot için yayınlandığını belirtmeden önce neler getirdiğine bir bakalım.


Mi 10T ve Pro için geliştirilmiş sürüm​


MIUI 12.5 Enhanced Global'deki Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro güncellemesi, 12.5.4.0.RJDMIXM yapı numarasıyla birlikte geliyor. Yapının ortasındaki MI harflerinden, bu sürümün küresel olarak çıkış yaptığını anlayabiliriz. Bu güncelleme az önce kullanıma sunuldu ve dediğimiz gibi yakında cihazlara ulaşacak.



Bu güncelleme ilk etapta bazı kullanıcılar için yayınlanacak. Bu, herkesin paketi hemen almayacağı anlamına geliyor. Mi Pilot kullanıcıları yapının iyi çalışıp çalışmadığını kontrol edecekler ancak bundan sonra herkes için bu sürüm yayınlanacak.

Peki bunu belirttikten sonra, Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro'da MIUI 12.5 Enhanced hangi iyileştirmeleri getirecek? Bildiğimiz kadarıyla, bu sürümün dahil edilen özellikleri farklı ve iyileştirmeler esas alınmış olarak geliyor. Sıvı Depolama, veya disk birleştirme verimliliğinde kaçınılmaz olarak cihazın daha uzun süre çalışmasına neden olacak bir artış var iken; Bellek yönetimine odaklanan, RAM kullanımını daha verimli hale getiren ve daha yüksek hız sağlayan Atomic Memory özelliği; Akıllı denge ile tüketimi optimize etmeyi mümkün kılacak bir mekanizma da belirtilen iyileştirmeler olarak göze çarpıyor.


Aşağıda bu iki model için MIUI 12.5 Enhanced indirebileceğiniz bağlantıyı bırakıyoruz. Güncellemeyi manuel olarak kurmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Tavsiyemiz, OTA aracılığıyla resmi dağıtımı beklemeniz olacaktır. Ancak biraz daha bilgi sahibi olan kullanıcılar beklemek istemezler ise indirip kurabilirler.


İndirme Linki....https://bigota.d.miui.com/V12.5.4.0.RJDMIXM/miui_APOLLOGlobal_V12.5.4.0.RJDMIXM_decdd45c29_11.0.zip
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Yeni cihazlar eklendi!​


MIUI 12.5 GELİŞMİŞ SÜRÜMÜN İKİNCİ TOPLU UYGUN CİHAZ LİSTESİ​


Redmi Note 8


Redmi Note 9 4G


Redmi Note 9 5G


Redmi Note 9 Pro


Redmi Note 10


Redmi Note 10 Pro


Mi 10 Young Edition


Kararlı sürümün dahili beta sürümü ise 8 Ekim 2021'de kademeli olarak dağıtılacak ve sorunsuz giderse tam sürüm Ekim 2021'in sonunda tamamlanacak. Çin piyasası için çıktıktan sonra bu güncellemenin Global olarak da dağıtımı yapılması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst