gittigidiyor

Bedava Program İndir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]FoneLab 8.3[/h]
Aiseesoft FoneLab güvenilir bir iPhone/iPad/iPod veri kurtarma programıdır


tr:
Aiseesoft FoneLab en çok güvenilen iPhone/iPad/iPod veri kurtarma programıdır. Uygulama silinmiş metinleri (contacts, text messages, call logs, notlar, vb.), ve kayıp medya içeriğini (photos, music, videos, vb.) iOS cihazlarda direkt kurtarır. Ayrıca, iOS verisini iCloud veya iTunes yedeklerinden de kurtarır. Tamamen iOS 9.3 ile uyumludur, en son iPhone SE, iPhone 6s/6s Plus, iPad Pro ve iPad mini 4lerde bilgisayarınıza yedeklemede büyük işler çıkarır.
Aiseesoft %50 indirim kodu veriyor: AISESUOD (önerilen ve diğer ürünler için) tüm GOTD kullanıcıları yararlanabilir.





indir

[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows XP (SP2 or later)/ Vista / 7/ 8; Processor: 1.2 GHz Intel/ AMD CPU or above; RAM: 1G RAM or more
[h=3]Yayıncı:[/h]Aiseesoft Studio[h=3]Web sayfası:[/h]iPhone Data recovery - recover lost data from iPhone/iPad/iPod Freely[h=3]Dosya boyutu:[/h]33.1 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]AnyMP4 Video Converter Ultimate 7.0[/h]
The most comprehensive video converting program.


ing:

AnyMP4 Video Converter Ultimate is the most comprehensive video converting program. It is capable of converting 4K/1080p HD/SD video to MP4, AVI, WebM, MKV, MOV, M4V, MPEG, FLV, WMV, MP3, WMA and other popular video/audio formats for media player and iOS/Android devices like iPhone SE/6s Plus, iPad, iPod, Samsung Galaxy S7 edge/Note5, HTC M10, LG, Sony, HUAWEI, etc.
Moreover, it can help you to rip DVDs and convert DVD folder and IFO files. It will help you to edit video and customize video effects. It enables you to enhance video quality and convert 2D movies and DVD discs to fantastic 3D videos. What's more, it allows you to download SD, 1080p HD and even 4K UHD videos from Vimeo, Facebook, TED, Dailymotion, Yahoo and more.
50% OFF coupon only for GOTD users: ANYGOTD

tr:

AnyMP4 Video Converter Ultimate en kapsamlı video dönüştürme programıdır. Bu, AVI, WebM, MKV, MOV, M4V, MPEG, FLV, WMV, MP3, WMA ve medya oynatıcı için diğer popüler video / ses formatları ve iOS / Android cihazlar gibi MP4 4K / 1080p HD / SD video dönüştürme yeteneğine sahiptir iPhone SE / 6s Artı, iPad, iPod, Samsung Galaxy S7 kenar / Note5 HTC M10, LG, Sony, Huawei, vb
Ayrıca, DVD rip ve DVD klasör ve IFO dosyaları dönüştürmek için size yardımcı olabilir. Bu video efektleri video düzenleme ve özelleştirmek için yardımcı olacaktır. Bu video kalitesini geliştirmek ve fantastik 3D videoları 2D filmleri ve DVD diskleri dönüştürmek sağlar. Dahası, bu Vimeo, Facebook, TED, Dailymotion, Yahoo ve daha fazla SD, 1080p HD ve hatta 4K UHD video indirmenize izin veriyor.
Sadece GOTD kullanıcıları için% 50 KAPALI kupon: ANYGOTD

indir

[h=3]Sistem gereksinimleri:[/h]Windows XP (SP2 veya üstü) / Vista / 7/8/10;1.2GHz Intel veya AMD işlemci veya yukarıda;1G RAM veya daha fazla
[h=3]Yayımcı:[/h]AnyMP4 Stüdyo
[h=3]Anasayfa:[/h]Video Converter Ultimate – Convert video, download YouTube videos and Convert DVD | AnyMP4
[h=3]Dosya büyüklüğü:[/h]55.8 MB



 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
Aidfile Recovery Software 3.6.7


Recover pictures, documents, images, photos, videos and other files.



ing:
Aidfile Recovery is a software for recovering pictures, Word documents, images, photos, videos and other files from hard drive, SD card, flash drive, partition, external hard drive, USB drive.


indir

[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10
[h=3]Yayıncı:[/h]Aidfile[h=3]Web sayfası:[/h]File recovery utility product - Best File recovery product utility[h=3]Dosya boyutu:[/h]9.4 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]3StepPDF 1.1.0[/h]
3StepPDF is a user-friendly software that will help you fine tune your PDFs


ing:
3StepPDF is a user-friendly software that can help you fine tune your PDF documents in just three easy steps. For example, if you want to watermark a set of PDF documents with your company's logo, 3StepPDF will do the job in just a few seconds. Just select the files you want to watermark, select the desired logo and 3StepPDF will do the rest.
In the same way you can crop, split and merge batches of PDF files. But that is not all that 3StepPDF can do. You can also create PDF Documents from scratch by combining text and images or by extracting text from a scanned document.

tr:
3StepPDF sadece üç kolay adımda ince ayar size PDF belgeleri yardımcı olabilecek bir kullanıcı dostu bir yazılımdır.Eğer şirketinizin logosu ile PDF belgeleri bir dizi filigran istiyorsanız Örneğin, 3StepPDF sadece birkaç saniye içinde iş yapacak. Sadece filigran istediğiniz dosyaları seçin, istenen logo seçmek ve 3StepPDF dinlenme yapacak.
Aynı şekilde, kırpmak bölme ve PDF dosyaları toplu birleştirebilirsiniz. Ama bu değil tüm bu 3StepPDF yapabilirsiniz. Ayrıca metin ve görüntüleri birleştirerek veya taranmış bir belgeden metin ayıklamak sıfırdan PDF Belgelerini oluşturabilirsiniz.

indir


[h=3]Sistem gereksinimleri:[/h]Windows 7/8/10; Minimum sistem gereksinimleri: 1GHz İşlemci; 256 MB RAM
[h=3]Yayımcı:[/h]Cezar Popescu
[h=3]Anasayfa:[/h]3StepPDF - Free PDF Processor, Extract text from scanned document, Create pdf free, Merge pdf free, Split pdf free, Crop pdf free, Watermark pdf free, How to create a pdf, How to extract text from an image, How to merge pdf files, How to split a pdf,
[h=3]Dosya büyüklüğü:[/h]39.7 MB



 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]PT Portrait Standard 3.2[/h]
Retouch portraits to make them perfect, removing imperfections.


ing:

PT Portrait is an easy to use photo editing software that lets you retouch portraits to make them perfect, removing imperfections and making improvements to rival the quality of professional photographers.
Key Features:

  • Fix skin imperfections;
  • Remove eye bags and dark circles;
  • Smooth skin and improve skin tone;
  • Whiten teeth and eyes brighten;
  • Reshape face.
Enjoy PT Portrait 4 and Lifetime free upgrades with 40% discount! Coupon code: GOTD-ROSC (Valid untill Jun 27, 2016).
What’s new in PT Portrait 4. See some new skin retouching effects in this video.



tr:

PT Portre Eğer kusurları gidermek ve profesyonel fotoğrafçılar kalitesini rakip iyileştirmeler yapmak, onları mükemmel hale getirmek için portre rötuş sağlayan bir fotoğraf düzenleme yazılımı kullanımı kolaydır.
Temel Özellikler:

  • cilt kusurlarını düzeltmek;
  • Göz torbaları ve koyu halkaları çıkarmak;
  • Pürüzsüz cilt ve cilt tonunu geliştirmek;
  • Beyazlatma, dişlerin ve gözler aydınlatmak;
  • yüzü yeniden şekillendirme.
!% 40 indirim ile PT Portrait 4 ve Ömür boyu ücretsiz yükseltme keyfini Kupon kodu: GOTD-iflasa (27 Haziran 2016 e kadar geçerlidir).
PT Portrait 4. Yeni ne var bu bazı yeni cilt rötuş etkilerini görmek videosu.

indir


[h=3]Sistem gereksinimleri:[/h]Windows XP / Vista / 7/8/10
[h=3]Yayımcı:[/h]Photo-toolbox.com
[h=3]Anasayfa:[/h]PT Portrait - Official Homepage - Easy portrait editing software
[h=3]Dosya büyüklüğü:[/h]15.4 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
Iris


A desktop software for health and productivity.


ing:

Iris is a desktop software for health and productivity. It works in background and doesn’t interfere with your work. It works on every operating system and has slick UI and good tech support.
Iris combines all tips, tricks and medical researches for eye health and eye protection. It reminds you to take short breaks on regular intervals, makes your monitor better and improves your sleep. Iris blocks distractions and was build with productivity and health in mind. And most of all I update it regularly based on your feedback and on new innovative ideas for health and productivity.
Please note: the software is provided with 1 year license and supports updates to future versions

tr:

İris sağlık ve verimlilik için bir masaüstü yazılımı. Bu arka planda çalışır ve işinizi engel değildir. Her işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve kaygan UI ve iyi teknik desteği vardır.
İris göz sağlığı ve göz koruması için tüm ipuçları, hileler ve tıbbi araştırmalar birleştirir. Düzenli aralıklarla kısa molalar hatırlatır, iyi monitörünüzü yapar ve uyku geliştirir. ve iris blokları dikkat dağıtıcı akılda verimlilik ve sağlık ile inşa edildi.Ve en önemlisi ben düzenli olarak geribildirim sağlık ve verimlilik için yenilikçi fikirlere dayalı güncelleyin.
Lütfen dikkat:Yazılım 1 yıl lisans ile sağlanan ve gelecekteki sürümleri için güncelleştirmeleri destekler


indirinnn



Sistem gereksinimleri:

Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10
Yayımcı:

IrisTech
Anasayfa:

Iris
Dosya büyüklüğü:

54.1 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Starus Photo Recovery 4.4[/h]
Recover digital pictures and RAW files from cameras and PCs




ing:
Recover digital pictures from digital cameras, memory cards, and PC hard drives with just a few clicks! Starus Photo Recovery can undelete pictures you deleted bypassing the Recycle Bin and restore photos from all types of memory cards and USB drives. It can even recover digital images directly from most compact and digital SLR cameras connected to a PC with a USB cord. All that takes just a few clicks in a fully guided, step-by-step wizard.

tr: çevri
Sadece birkaç tıklama ile dijital kameralar, hafıza kartları ve PC sabit diskler dijital fotoğraf kurtarma! Starus Fotoğraf Kurtarma Geri Dönüşüm Kutusu'nu atlayarak silinen resimleri geri ve hafıza kartları ve USB sürücüler her türlü fotoğrafları geri yükleyebilirsiniz. Hatta doğrudan USB kablosu ile bir PC'ye bağlandığında en kompakt ve dijital SLR fotoğraf makinelerinin dijital görüntüler kurtarabilirsiniz. Tam güdümlü, adım-adım sihirbazı sadece birkaç tıklama alır Bütün


indir


[h=3]Sistem gereksinimleri:[/h]Windows Vista / 7 / Server 2008; FAT, FAT32, NTFS, NTFS5
[h=3]Yayımcı:[/h]Starus Kurtarma[h=3]Anasayfa:[/h]https://www.starusrecovery.com/photo_recovery/software_2.html[h=3]Dosya büyüklüğü:[/h]10.5 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]KB Piano 2.5.1[/h]
KBPiano bilgisayarınızı bir piyanoya ve daha fazlasına dönüştürür.



tr:
KBPiano bilgisayarınızı bir piyanoya ve daha fazlasına dönüştürür. Pek çok enstrümanla (gitar, bas, davul vb.) müzik teorisi bilmeseniz bile kolayca şarkılar yaratabilirsiniz. Tuşlara bastığınızda hoparlörden piyano sesini duyacaksınız.
KB Piano güçlü ve basit bir programdır. Gitar, piyano ve keman gibi enstrümanlar klavyenizle çalabilirsiniz. 128den fazla değişik ses barındırmaktadır




indi

[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows XP/ 2003/ Vista/ 7/ 8/ 8.1
[h=3]Yayıncı:[/h]G. F. Software[h=3]Web sayfası:[/h]G.F. Software[h=3]Dosya boyutu:[/h]15.2 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Perfect Hotkey 1.32[/h]
Perfect Hotkey kısayol tuşlarının listesini kolayca oluşturmanızı sağlar.



tr:
Perfect Hotkey kısayol tuşlarının listesini kolayca oluşturmanızı sağlar. Kısayol tuşlarınızı hangi komut hangi kısayol tuşuyla eşleşecek şeklinde kişiselleştirebilirsiniz. Bazıları Perfect Hotkey kamutları, geri kalanı Windows komutlarıdır. Program tekrar edilen görevleri hızlı ve minimum sforla yapmanızı sağlamaktadır.
Neden daha hızlı? Genellikle bir program Başlangıç menüsüne tıklayıp, sonra Tüm Programları seçip içinden bularak başlatırlır. Gözleriniz sürekli program ikonunun nerede olduğunu arar. Ancak bulduğunuzda programı başlatabilirsiniz. Perfect Hotkey ile programları başlatmak çok az zaman alır.


indir
[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1 (x32/x64)
[h=3]Yayıncı:[/h]YL Computing
[h=3]Web sayfası:[/h]Perfect Hotkey
[h=3]Dosya boyutu:[/h]5.7 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]ScreenCamera 3.1.1[/h]
ScreenCamera sanal webcam gibi de hareket edebilen bir masaüstü video kaydedicisidir.


tr:
ScreenCamera sanal webcam gibi de hareket edebilen bir masaüstü video kaydedicisidir. Uygulama anlatımlı eğitim, web tarayıcılarından video kaydetme, uzaktan başka bir kullanıcıya spesifik bir görevi anlatma, UStream gibi sitelerden oyun paylaşma gibi işlevlere sahiptir.




indir
[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows 2000/ XP/ 2003/ Media Center/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Intel 1.3 GHz; 120 MB HD; 256 MB RAM; Minimum screen resolution: 800x600
[h=3]Yayıncı:[/h]PCWinSoft Systems Ltd.[h=3]Web sayfası:[/h]ScreenCamera: Video conference recorder.[h=3]Dosya boyutu:[/h]10.7 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Cool Burning Studio 5.8.2[/h]
Cool Burning Studio kayıtlarınızı ve ses dosyalarınızı, tüm CD çalarlarda oynatabileceğiniz ses CDsine kaydeder.



tr:

Cool Burning Studio kayıtlarınızı ve ses dosyalarınızı, tüm CD çalarlarda oynatabileceğiniz ses CDsine kaydeder. CD oluşturulmadan önce çeşitli ses formatları Audio CD formatına otomatik olarak dönüştürülmektedir. İsteğinize göre parti miksinizi ve hediye albüm parçalarınızı oluşturun.


indir


[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10
[h=3]
Yayıncı:
[/h]CoolMedia[h=3]
Web sayfası:
[/h]http://www.coolrecordedit.com/[h=3]Dosya boyutu:[/h]7.4 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]USB Lock 1.2[/h]
Protect USB drives, External drives, Memory cards, SD cards etc.



tr:
USB Lock şifre yapmanızı sağlar korumak ve USB sürücüler, Harici diskler, hafıza kartları, SD kartları ve harici depolama aygıtları diğer her türlü sabitleyin. Bu minimum çaba ile maksimum güvenliği sağlamak, verilerinizi korumak için veri sızıntısı önleme en gelişmiş teknikler kullanır.

Önemli! USB Lock USB sürücü sadece yüklenebilir. Yazılım Ömür boyu lisans ve ücretsiz yükseltme sağlar!

ing:
USB Lock allows you to password protect and secure USB drives, External drives, Memory cards, SD cards and all other types of external storage devices. It uses the most advanced techniques of data leak prevention to safeguard your data, ensuring maximum security with minimal effort.
Important! USB Lock can be installed on a USB-drive only. The software provides a Lifetime license and free upgrades!





indir



[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows 2000/ XP/ 7/ 8/ 10
[h=3]Yayıncı:[/h]TechApplet[h=3]Web sayfası:[/h]USB Lock | Lock & Password Protect USB Drives and removable Hard Drives[h=3]Dosya boyutu:[/h]1.8 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]ScanMyReg 2.2[/h]
ScanMyReg is the fastest and most effective registry optimization utility.



tr:

ing:
ScanMyReg is the fastest and most effective registry optimization utility in the market. it scans the Windows registry and finds incorrect or obsolete information in the registry. By fixing these obsolete information in Windows registry, your system will run faster and error free. it also defragments the registry, keeping it streamlined for smoother system performance. The backup/restore function of the tool let you backup your whole Windows Registry so you can use it to restore the registry to the current status in case you encounter some system failure.



indir

[h=3]

Sistem Gereksinimleri:
[/h]Windows 2000/ XP (with SP2/SP3 or Home/Professional/Media Center)/ Vista/ 7/ 8/ 8.1 (x32/x64)
[h=3]Yayıncı:[/h]YL Computing[h=3]Web sayfası:[/h]ScanMyReg[h=3]Dosya boyutu:[/h]7.8 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Advanced SystemCare Pro 9.3[/h]
Advanced SystemCare 9 is an easy-to-use, all-in-one PC optimization utility.


tr:
9 Pro Advanced SystemCare bir kullanımı kolay ve all-in-one bile çevrimiçi gizlilik güvenli, temiz, optimize sistem hızlandırmak ve korumak için tek bir tıklama yaklaşım PC optimizasyon programı. Yeni eklenen Speed ​​Up sekmesi ile, büyük ölçüde sistem, sistem önyükleme süresini, diskler ve tarayıcılar hızlandırır. Dahası, o yeniden oluşturur ve Başlangıç ​​Yöneticisi, performans izleyicisi, Büyük Dosyalar Finder, Auto Shutdown gibi 10'un üzerinde yararlı araçlar geliştirir, Win PC'nizin tam potansiyelini keşfetmek için sabitleyin.
Lütfen dikkat: Yazılım 1 yıllık lisans içerir.

ing:
Advanced SystemCare Pro 9 is an easy-to-use and all-in-one PC optimization utility that takes one click approach to clean, optimize, speed up and protect your system, even secure your online privacy. With newly added Speed Up tab, it greatly accelerates your system, system boot time, disks and browsers. What's more, it rebuilds and improves over 10 useful tools like Startup Manager, Performance Monitor, Large Files Finder, Auto Shutdown, Win Fix to explore your PC's full potential.
Please note: the software includes 1-year license

[h=3]
indir


Sistem gereksinimleri:
[/h]Windows XP / Vista / 7/8/10
[h=3]
Yayımcı:
[/h]IObit[h=3]
Anasayfa:
[/h]Get Advanced SystemCare PRO 9/8/7/6/5/4/3 Pro Now! - IObit[h=3]
Dosya büyüklüğü:
[/h]41.8 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Aml Maple 4.31[/h]
Aml Maple etkin düzeni şu anda kullanılmakta olan gösterir



tr:
Esnek, modern basit: Aml Maple klavye düzeni göstergelere bakış yeni bir tür vardır. Şu anda kullanılmakta olan etkin düzeni (bu belirli anda yazmakta olduğunuz dili) gösterir. Bu tam olarak yazdığınız yerde, önünüzde her zaman! Bir kullanımı çok basittir. Örneğin, İngilizce ve Fransızca için mavi imleç biri (veya başka) kırmızı imleç yapılandırabilirsiniz. Eğer dil düzenini değiştirmek sonra, imleç rengi buna göre değişecektir.
Anahtar özellikler:

  • Bulmak kolay: sadece yazarak yer veya fare imleci bakmak;
  • Bunu anlamak kolaydır: mevcut düzeni renkli semboller ve / veya ulusal bayrağı simgesi ile gösterilir olabilir;
  • Gösterge kesinlikle programların çoğu ile uyumludur: Kullanımı kolay pencereli ve konsol hem;
  • - Doğru klavye düzeni metni almak yanlış metin, basın kısayol seçin: Bu metni düzeltmek kolaydır.
Şimdi Aml Maple Ana Lisansı satın % 50 indirim.


indir


[h=3]Sistem gereksinimleri:[/h]Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Vista / 7/8; 32 MB RAM; 1.5 MB HDD
[h=3]Yayımcı:[/h]G & G Yazılım
[h=3]Anasayfa:[/h]Aml Maple - Active Keyboard Layout Indicator
[h=3]Dosya büyüklüğü:[/h]5.81 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]NeatMP3 Pro 3.0[/h]
Yerel sürücünüzdeki tüm ses dosyalarınızı seçin ve etiketleri düzenleyin


tr:


Çoğumuz internetten müzik indirir ve bu dosyaları uygun bir klasöre aktarmayı unuturuz. Ayrıca, internetten indirilen şarkıların etiketleri ya geçersiz ya da eksik olur. Zaman geçtikçe sabit diskinizde dezorganize bir müzik arşivi birikir.
Bu sırada NeatMP3 Pro gelişmiş organizasyon ve etiket düzenleme işlevleriyle çok işinize yarayacaktır. Uygulamadezorganize müzik dosyalarını seçer, etiketlerini düzenler ve isteğiniz doğrultusunda yeni yerine yerleştirerek organize eder. Bütün bu işlemler tek bir kerede hallolur





indir
[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10; Processor: Pentium or compatible 1 GHz; 256 MB RAM; sound card
[h=3]Yayıncı:[/h]Cezar Popescu[h=3]Web sayfası:[/h]http://neatmp3.com/[h=3]Dosya boyutu:[/h]24.5 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]7thShare HD Video Converter 3.2[/h]
World's professional HD Video converter!


ing
:
World's professional HD Video conversion software. It can not only convert 4K video, 1080p HD video, AVCHD (MTS/M2TS/TS), H.264/AVC, H.265/HEVC, MKV to general HD video formats, but can also convert popular formats like AVI, MPEG, WMV, MP4, MOV, FLV and more for media players and portable devices


indir

[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Server 2003/ 2008/ 2012
[h=3]Yayıncı:[/h]7thShare Studio[h=3]Web sayfası:[/h]HD Video Converter - Convert 4K and 1080p HD videos to other videos| 7thShare[h=3]Dosya boyutu:[/h]32.3 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
Zoho Vault Enterprise


Zoho Vault is an online pas word management software.


ing:

Zoho Vault is an online pas word management software that lets individuals and businesses securely store, share and manage pas words and other sensitive data and access them from anywhere.
Why Zoho Vault? Individuals and organizations are drowning in a sea of pas words - both personal and business - because pas words are still the dominant form of user authentication. To stay afloat, users adopt shortcuts and poor pas word practices. They store pas words in spreadsheets, text files and other volatile sources. They share them insecurely, without protection. And they reuse pas words that are usually weak and easy to remember. Zoho Vault solves these pas word problems with an online pas word manager that's easy to use yet highly secure.
Important! The program is Cloud-based. You don`t need to install it on your PC.
It includes a 1-year license and allows Commercial use, provides free upgrades and support.
The developer reserves up to 4 days for the account activation (till this you'll see 15 days trial note in your online account).
Please download our standard zip archive with the registration instruction!





indir

Sistem Gereksinimleri:

Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64); Mac OS X; Linux; Android; iOS
Yayıncı:

Zoho Corporation Pvt. Ltd.Web sayfası:

https://www.zoho.com/vault/Dosya boyutu:

876 B
 
Son düzenleme:

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1] DVD Creator 7.5.0[/h]
Leawo DVD Creator is a professional home DVD creating program.


ing:

Leawo DVD Creator makes the best DVDs from all video sources, including homemade clips and downloaded movies in AVI, MKV, MP4, WMV, Xvid, MOV, FLV video formats and more. With this DVD Creator, you can burn videos to DVD (DVD-5, DVD-9) disc, folder and/or ISO image, and directly burn ISO file to DVD disc.
Key features:

  • Convert all video files like MP4, AVI, MKV to DVD disc fast;
  • Create DVD-5, DVD-9 disc, folder and/or ISO image without quality loss;
  • 1-click operation to create photo slideshows and burn to DVD easily;
  • Present multiple menu templates and custom design;
  • Easy edit video effects, support 2D to 3D conversion.
Please note: The software includes a 1-Year license. Leawo DVD Creator works as a module of Leawo Prof. Media suite.




indir


[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Processor: 1 GHz or above Intel Processor; RAM: 256 MB (512 MB recommended); Free Hard Disk: 512 MB or above
[h=3]Yayıncı:[/h]Leawo Software[h=3]Web sayfası:[/h]Leawo DVD Creator - Make best DVD disc from any video files fast & easy.[h=3]Dosya boyutu:[/h]73.1 MB
 

siiera

Yönetici
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Ashampoo Cover Studio 2017[/h]
Everything you need to label discs, create professional covers and booklets


ing:

Ashampoo Cover Studio 2017 provides everything you need to label discs, create professional covers and booklets. Whether you just need to scan existing covers, add individual backgrounds or rely on the various templates, you will be satisfied with the result.
Features:

  • NEW! New mosaic feature for custom covers;
  • NEW! Supports the latest printer models;
  • NEW! Supports playlists for easy data inputs;
  • NEW! Use images from MP3-tags;
  • NEW! Improved cut marks for printing templates;
  • NEW! Additional themes available online;
  • NEW! deal for high-res displays;
  • Print covers and booklets for any disc type;
  • Numerous design templates;
  • Import table of contents easily;
  • Design and save custom templates;
  • Printer calibration for exact results;
  • Scan CD covers and booklets with ease;
  • Rotate objects and texts freely.
Please note: The program is made as a part of Ashampoo Burning Studio 16. A unique upgrade price for GOTD users: $23.99, instead of $59.99.




indir

[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows 7/ 8/ 8.1/ 10
[h=3]Yayıncı:[/h]Ashampoo GmbH & Co[h=3]Web sayfası:[/h]https://www.ashampoo.com/en/usd/pin/0558/multimedia-software/Ashampoo-Cover-Studio-2017[h=3]Dosya boyutu:[/h]22.9 MB
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst