gittigidiyor

Bedava Program İndir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]PhotoDirector 6 Deluxe[/h]
Effortlessly manage and touch-up your family photos with PhotoDirector 6 Delux



ing:

CyberLink PhotoDirector 6 Deluxe is the easiest way to create amazing photos. Effortlessly manage, and touch-up your family photos with an array of powerful, yet intuitive features. Remove unwanted objects from your shots without damaging the rest of your image with Content-Aware Removal, capture perfect group photos that always show the best smiles with Face Swap, instantly apply hundreds of one-click presets and more. With PhotoDirector 6 Deluxe, you can create memories to cherish and share



[h=3]
Sistem Gereksinimleri:
[/h]Windows Vista/ 7/ 8/ 8.1/10 (x32-x64)
[h=3]
Yayıncı:
[/h]CyberLink Corp.[h=3]
Web sayfası:
[/h]PhotoDirector 6 Deluxe[h=3]
Dosya boyutu:
[/h]246 MB



indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Icecream PDF Converter Pro 2.49[/h]
A powerful handy tool that converts files to and from PDF format easily.



ing:

Icecream PDF Converter is a simple in use software that converts files to and from PDF (PDF to JPG, PDF to DOC, DOC to PDF, EPUB to PDF, JPG to PDF and much more). The program features OCR recognition for the most accurate PDF to DOC, DOCx, ODT and other textual formats conversion. In-built PDF reader will help you to preview the files before their conversion. It's possible to merge files into single PDF while working in To PDF mode.



tr:

lcecream PDF Converter (PDF, JPG PDF ve çok daha fazlası JPG PDF, DOC, PDF, PDF DOC, EPUB) ve PDF dosyalarını dönüştürür kullanım yazılımında bir basittir. Program DOC, DOCX, ODT ve diğer metinsel biçimlerine dönüştürme için en doğru PDF OCR tanıma özellikleri. Dahili PDF okuyucu kendi dönüşüm önce dosyaları önizleme yardımcı olacaktır. Bu PDF modunda için çalışırken tek bir PDF dosyaları birleştirmek mümkündür.


[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows 2000/ 2003/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; 1.33 Ghz Intel, AMD or any other compatible processor/ faster processor for netbooks; 512 MB of RAM (1GB for better performance); 350MB to 2GB of free disk space
[h=3]
Yayıncı:
[/h]Icecream Apps[h=3]
Web sayfası:
[/h]PDF Converter: PDF to WORD, PDF to JPG, EPUB to PDF, etc. - Icecream Apps[h=3]
Dosya boyutu:
[/h]131 MB




indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Flashpaste 6.21[/h]
Flashpaste provides a highly effective solution for saving time with typing.


ing:
Flashpaste provides a powerful and highly effective solution for saving time with typing. You can use the software for typing and using text templates in a way that greatly extends the standard clipboard provided in Windows. No longer will you have to constantly cut and paste multiple texts from different sources. Not only does this solution allow you to save time however; it also helps to avoid inevitable misprints from manually typing everything out each time. For casual computer users, the clipboard may be enough, but in many cases, it simply lacks the features that are required for saving time and getting the job done reliably and quickly.

tr.çevri.
Flashpaste yazarak zaman tasarrufu için güçlü ve son derece etkili bir çözüm sağlar. Yazarak ve büyük ölçüde Windows sağlanan standart panoya uzanan bir şekilde metin şablonları kullanarak yazılımı kullanabilirsiniz. Artık sürekli kesip farklı kaynaklardan birden metinleri yapıştırmak zorunda kalacaktır.Sadece bu çözüm ancak zaman kazanmak için izin vermez;manuel olarak da her zaman her şeyi yazarak kaçınılmaz tashih hataları önlemeye yardımcı olur. sıradan bilgisayar kullanıcıları için, panoya yeterli olabilir, ancak birçok durumda, sadece zaman tasarrufu ve güvenilir ve hızlı bir şekilde işi almak için gerekli olan özelliklere sahip değildir.


[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows XP and above
[h=3]
Yayıncı:
[/h]Softvoile[h=3]
Web sayfası:
[/h]The best tool for inserting text templates - Thousands of common phrases at your fingertips[h=3]
Dosya boyutu:
[/h]6.3 MB







indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1] MailWasher Pro 7.8.8[/h]
Tired of getting annoying spam? You can stop it now!


ing:

Receiving spam is like those telemarketers who call at dinner time, completely annoying and you didn't ask for it. Luckily, you can stop this now! Install MailWasher today to screen all your email accounts in one place and allow only the email you want in your inbox. MailWasher lets you preview all your email before it gets to your computer or mobile device, enabling you to read all your email securely, and instantly delete any unwanted or suspicious email. Your remaining good email is downloaded to your PC or mobile device, saving you from receiving any spam or email viruses.

Please note: The software provides a 1-year license.




tr:

Spam alma tamamen can sıkıcı ve bunun için sormadım, akşam yemeği zaman çağrı bu telemarketers gibi. Neyse ki, artık bu durduramaz! Tek bir yerde tüm e-posta hesaplarınızı taramak ve gelen kutunuzda yalnızca istediğiniz e-posta izin bugün MailWasher yükleyin. MailWasher güvenli bir şekilde tüm e-posta okumak ve anında herhangi bir istenmeyen veya şüpheli e-postayı silmek için sağlayarak, bilgisayarınıza veya mobil cihaza gelmeden önce tüm e-posta önizleme sağlar.Kalan iyi e-posta herhangi bir istenmeyen veya e-posta virüsleri alma sizi kurtaran, PC veya mobil cihaza yüklenir.

Lütfen dikkat: Yazılım 1 yıllık lisans sağlar.



[h=3]Sistem gereksinimleri:[/h]Windows XP / 7/8/10; RAM: 4MB; Disk Alanı: 20MB
[h=3]
Yayımcı:
[/h]Firetrust Ltd.
[h=3]
Anasayfa:
[/h]MailWasher Pro | Firetrust
[h=3]
Dosya büyüklüğü:
[/h]14 MB


indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Apex All in One PDF Tools 2.4.8[/h]
Apex All in One PDF Tools - PDF düzenlemsi için gerekli her şey


tr:

Apex All in One PDF Tools tek tık ile PDF dokümanlarda epey gelişmiş işler yapabileceğiniz bir programdır. PDF dosyalarınızı kolayca sayfa setleri haline dönüştürebilir, çok sayıda PDF dokümanını tek dosyada birleştirebilir, gereksiz sayfaları silebilir, PDF dosyalarını kullanıcı şifresi ile koruyabilir, sayfa boyutunu değiştirebilir, meta bilgisini düzenleyebilir, filigran veya ayraç yaratabilir ve daha pek çok şey yapabilirsiniz. Uygulama hem düz hem şifre korumalı PDF dosyaları destekler ve çoklu işlem yapabilmektedir.



[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows XP/ Vista/ NT/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Pentium class or equivalent processor; 512 MB or more RAM; 10 Mb free disk space; .Net Framework (2.0) or higher version.
[h=3]
Yayıncı:
[/h]apexsofts.com[h=3]
Web sayfası:
[/h]Apex PDF Tool can merge, split, encrypt, watermark batch acrobat files[h=3]
Dosya boyutu:
[/h]8.92 MB



indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Macrorit Disk Partition Expert Pro Edition 3.9.8[/h]
Extend system partition, resize move partitions, create, format and more


ing:
With the enhanced disk partitioning technology, Macrorit® Disk Partition Expert came out. As the latest partition magic pro alternative software, it provides powerful features that enable users to extend system partition, resize move partitions, create, format, delete partition, besides these, it also possesses the unique data protection technology and best data moving algorithm, which means it guarantee the 100% data safety and the fastest data partition moving speed.
Everybody wants to accomplish the related disk partition operations with zero-risk and wishes all these can be done in a fast speed; luckily, Macrorit® Disk Partition Expert hereby is the right choice for small business who are running Windows 7/8/10/XP/Vista/2000 Professional both 32 and 64 bit.

Important note:



  • The archive also includes a portable version
  • Allowed usage within business environment
  • Free email support is provided for the lifetime of the product




tr:
Geliştirilmiş Disk bölümleme teknolojisi sayesinde, Macrorit® Disk Partition Expert çıktı. son bölüm sihirli alternatif yazılım pro gibi, bunların yanı sıra, aynı zamanda benzersiz veri koruma teknolojisine sahip ve en iyi veri taşıma algoritması, sistem bölümü genişletmek hareket bölümleri yeniden boyutlandırma, biçimi oluşturmak, bölümü silmek için etkinleştirmek güçlü özellikler sağlayan % 100 veri güvenliği ve hızlı veri bölme hareket hızını garanti anlamına gelir.
Herkes sıfır risk ile ilgili bir disk bölme işlemleri gerçekleştirmek istiyor ve tüm bu hızlı bir hızda yapılabilir isteyen; Neyse ki, Macrorit® Disk Partition Expert burada Windows 7/8/10 / XP / Vista / 2000 Professional hem 32 ve 64 bit çalışan küçük işletmeler için doğru bir seçimdir.

Önemli Not:


  • Arşiv, aynı zamanda taşınabilir bir sürümünü içerir
  • iş ortamında İzin verilen kullanım
  • Ücretsiz e-posta desteği, ürünün ömrü boyunca sağlanan
[h=3]
Sistem gereksinimleri:
[/h]Windows XP / Vista / 7/8/10 (32 ve 64 bit)
[h=3]
Yayımcı:
[/h]Macrorit Teknoloji Geliştirme[h=3]
Anasayfa:
[/h]Pro Partition Management for Windows 7/8/10/XP/Vista/2000 Partition[h=3]
Dosya büyüklüğü:
[/h]13.1 MB



[h=3]indir[/h]
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Apowersoft Streaming Video Recorder 6.0.0[/h]
Streaming Video Recorder is a comprehensive and excellent video recorder


ing:

Streaming Video Recorder is a comprehensive and excellent video recorder. It can help users record videos or audio from almost all mainstream sites, as well as millions of other websites. The built-in sniffer can automatically detect and save videos from all popular media protocols (HTTP, HTTPS, FTP, RTMP and RTSP). What’s more, this handy tool also provides users with other practical functions, such as Video Converter, Screen Recorder, Audio Editor, etc.

Key Features of Streaming Video Recorder:



  • Record Streaming Videos from 1000+ Sites;
  • Automatically Detect and Record HTTP, HTTPS and RTMP Videos;
  • Directly Record Audio Formats from all sites;
  • Convert Videos & Audio to Any Media Formats;
  • Transfer Videos & Audio to iTunes with One-click;
  • Enjoy Rich Content from Built-in Library;
  • Play Video when Recording;
  • Add Accounts to Record Some Private Videos.




tr:

Streaming Video Kaydedici kapsamlı ve mükemmel video kaydedici. Neredeyse tüm ana siteleri yanı sıra diğer web sitelerinin milyonlarca kullanıcı video kaydetmek veya ses yardımcı olabilir. Yerleşik algılayıcı otomatik olarak algılar ve tüm popüler medya protokolleri (HTTP, HTTPS, FTP, RTMP ve RTSP) videoları kaydedebilirsiniz. Dahası, bu kullanışlı araç aynı zamanda vb Video Converter, Screen Recorder, Audio Editor, gibi diğer pratik fonksiyonları ile kullanıcılara sunmaktadır


Streaming Video Kaydedici Temel Özellikler:



  • 1000+ Siteleri Tutanak Streaming Video;
  • Otomatik ve Kayıt HTTP, HTTPS ve RTMP video Algılama;
  • Tüm sitelerin doğrudan Record Ses Biçimleri;
  • Herhangi Medya Biçimleri Video & Audio dönüştürmek;
  • ile iTunes Videolar ve Ses Transferi One-tıklayın;
  • Dahili Kitaplığı'ndan Zengin İçerik Enjoy;
  • Kayıt sırasında Play Video;
  • Bazı özel videolar kaydedin için Hesapları ekleyin.
[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows XP/ 7/ 8/ 10
[h=3]
Yayıncı:
Apowersoft Ltd
[/h][h=3]
Web sayfası:
[/h]Streaming Video Recorder - Record streaming video and record Internet TV[h=3]
Dosya boyutu:
[/h]61.4 MB




indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
1AVShare 1.7.9


Program dosyalarınızı güvenle paylaşmanız için güvenli ağ sağlayıcısı hizmeti sunar.

tr:

1AVShare dosyalarınızı güvenilir kullanıcılarla paylaşmanızı ve her yerden uzaktan kullanabilmenizi sağlayan bir Windows programıdır. Fotoğraf, video, müzik ve dokümanlarınızı güvenli bir şekilde internet üzerinden paylaşın. Hesabı olup girebilen herkes dosyaları indirebilir ve ayrıca dosya da yükleyebilmektedir. Sadece internet tarayıcısına sahip olmaları yeterli olacaktır - ekstra program yüklemelerine gerek yoktur!
Bir kere 1AVShare yüklediğinizde 128 bit şifreleme ile korunmuş ağ sağlayıcısı hizmetinizdedir. Sadece kullanıcı hesaplarını ayarlamanız yeterli olacaktır

Sistem Gereksinimleri:

Windows 2000/ XP/ 2003/ Media Center/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (32 & 64 bit); Intel 1.3GHz; 120MB HD; 256MB RAM; Minimum screen resolution of 800x600

Yayıncı:


PCWinSoft
Web sayfası:


1AVShare: Secure file sharing.Dosya boyutu:

9.13 MB


indir

 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]GameGain 4.8.1[/h]
GameGain increases the performance of your gaming hardware


ing:

GameGain makes several Windows registry and system changes to increase the performance of your current gaming hardware; this allows you to play the most recent games without having to spend hundreds of dollars to upgrade your computer hardware. These changes made to your computer improve memory usage, how foreground applications are prioritized with the CPU, hard drive access read and write speeds and how fast graphics can display on your screen. GameGain does not make changes, no patches and no modifications to games themselves, thus no anti-cheat detection software considers our software cheating software and you will not be banned from those gaming networks.


tr

GameGain geçerli oyun donanım performansını artırmak için birkaç Windows kayıt defteri ve sistem değişiklikleri yapar; Bu bilgisayar donanım yükseltme yüzlerce dolar harcamak zorunda kalmadan en son oyun oynamak için izin verir.bilgisayarınızda yapılan bu değişiklikler CPU ile öncelik nasıl ön plan uygulamaları, bellek kullanımını artırmak, sabit disk erişimi okuma ve yazma hızları ve ne kadar hızlı grafik ekranda görüntüleyebilirsiniz. GameGain değişiklikleri, hiçbir yamaları ve oyunlara hiçbir değişiklik kendileri yapmaz, böylece hiçbir anti-hile algılama yazılımı bizim yazılım hile yazılımı değerlendirir ve o oyun ağları men edilmeyecektir.


[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows 10/ 8/ 7/ Vista/ XP/ and Windows Server 2012/ 2008/ 2003 (32-BIT/64-BIT)
[h=3]
Yayıncı:
[/h]PGWARE[h=3]
Web sayfası:
[/h]PGWARE - Download GameGain to Make PC Games Run Faster[h=3]
Dosya boyutu:
[/h]7.95 MB



indir

 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Photo Background Remover 1.6[/h]
İstenmeyen arka planı temizlenmiş berrak dijital çekimler



tr:

Photo Background Remover fotoğrafların arka planını toplu halde temizler. El ile silme iki işaretçiyle yapılır: kırmızı işaretçi arka planda temizlenecek alanı belirlemek, yeşil işaretçi ise kalmasını istediğiniz alanı belirlemek için kullanılmaktadır. Otomatik arka plan temizliği el ile müdahale gerektirmemektedir. Program ayrıca filigranlama özelliğine de sahiptir.

Limitsiz kişisel lisansınızı %70 indirim ile satın alın!





[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows 7/ 8/ 10
[h=3]
Yayıncı:
[/h]SoftOrbits[h=3]
Web sayfası:
[/h]SoftOrbits Photo Background Remover free download[h=3]
Dosya boyutu:
[/h]9.03 MB




indir



 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]VPN Unlimited 3.3[/h]
VPN hizmetimiz sizi bant genişliği, hız veya bağlantı limitlerinden arındırır!


tr:

İzin olmayan ağ içeriğine erişmek mi istiyorsunuz? WiFi bağlantısına mı güvenmiyorsunuz? Çevrimiçi güvenlikten emin mi olmak istiyorsunuz? VPN hizmetimiz sizi bant genişliği, hız veya bağlantı limitlerinden arındırır! Ayrıca internet filtrelerini kaldırarak websitelerine limitsiz girişinizi sağlar.
Favori çevrimiçi kaynağınızdan istediğiniz yerde ve zaman faydalanın! VPN Unlimited uygulaması ile Facebook , oyun siteleri ve dahası için blokları kaldırın. Bağlantınızı maksimum seviyede tutmak için sağlayıcılar arasında kolayca geçiş yapın, dünya üzerinde nerde olursanız olun favori kaynağınıza sorunsuzca ulaşın.

VPN Unlimited deneme ve abonelik şunları sağlar:


  • Limitsiz trafik band genişliği!
  • Limitsiz bağlantı hızı!
  • Hesabınızdan limitsiz bağlantı (bütün cihazlarınız için) - sadece VPN hizmetimize bir kez ücret ödemeniz yeterlidir!

VPN Unlimited kullanınca:


  • Kilitli içeriğe ulaşma;
  • WiFi bağlantınızı koruma;
  • İnternet aktivitelerinizi güvenceye alma;
  • Bazı ISP kısıtlamalarını kaldırma sağlayabilirsiniz.

Not: Program ile 6 aylık VPN Unlimited hizmetindne faydalanabilirsinz.


[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows XP SP3 and higher; Mac OS X 10.9 and higher
[h=3]
Yayıncı:
[/h]KeepSolid[h=3]
Web sayfası:
[/h]https://www.vpnunlimitedapp.com/en[h=3]
Dosya boyutu:
[/h]28.8 MB



indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Raise Data Recovery 6.7.1[/h]
A complete recovery solution at a price of user segment software


ing:

Professional-level quality
You get a complete recovery solution at a price of a user segment software
Recovery from Windows, Linux, Mac
All file systems types of Windows, Linux and Mac included
Basic support of RAID systems
Automatic reconstruction of an undamaged RAID array
Simple wizard-style interface
You get your data back effortlessly in next to one click.
Straight and clear data recovery process
Simple click on a scan button makes the program start bringing back files
Support of localized file names
Numerous file names encodings to cover the possibility of viewing file names in different languages


tr:

Profesyonel düzeyde kaliteli
bir kullanıcı kesimi yazılımı bir fiyata tam bir kurtarma çözümü olsun , Windows, Linux, Mac Kurtarma Windows, Linux ve Mac sistemleri tipleri dahil tüm dosya RAID sistemlerinin temel destek hasarsız RAID dizisi otomatik yeniden Basit sihirbazın tarzı arayüzü tek bir tıklama. yanına zahmetsizce geri veri almak Düz ve net veri kurtarma işlemi bir tarama düğmesine Basit bir tıklama program dosyaları geri getiren başlamak yapar lokalize dosya adları Destek inceleyen dosyanın olasılığını kapsayacak şekilde çok sayıda dosya adları kodlamaları farklı dillerde isimler

[h=3]
Sistem Gereksinimleri:
[/h]WinNT 5.1 SP3+ and older; 20MB free disk space; 1GB RAM
[h=3]
Yayıncı:
[/h]SysDev Laboratories LLC[h=3]
Web sayfası:
[/h]Raise Data Recovery: top-level data recovery software wrapped in a simple wizard-style interface[h=3]
Dosya boyutu:
[/h]5.9 MB



indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Solar System - Earth 3D screensaver[/h]
Earth 3D screensaver shows what the planet looks like from space


ing:


Solar System - Earth 3D screensaver shows a magnificent view of our planet as seen from space. With the background of millions of stars, the Earth peacefully dwells in space and time under the rays of our ever-bright sun. Have a new look at our World!


Like on Facebook

[h=3]tr
Güneş Sistemi - Earth 3D ekran koruyucu uzaydan görüldüğü gibi gezegenimizin muhteşem bir görünüm göstermektedir.milyonlarca yıldızın arka plan ile, Dünya barış bizim sürekli parlak güneş ışınları altında uzay ve zaman içinde yaşıyor.Bizim dünya yeni bir görünüm var!
Olduğu gibi Facebook'ta



Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows XP and above; Videocard with 3D support; DirectX 9.0 and above
[h=3]
Yayıncı:
[/h]Rixane Interactive[h=3]
Web sayfası:
[/h]Earth Screensaver for Windows - Have a look at our planet as seen from space.[h=3]
Dosya boyutu:
[/h]19.3 MB



indir



 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]MuvUnder Kapak: Albüm Sanat Sleuth 1.9.0[/h]
otomatik ses dosyalarının tümü için sanat ortaya çıkarmak


tr:

otomatik ses dosyalarının tümü için sanat ortaya çıkarmak.Tam bir albüm sanat koleksiyonu ile ses cihazı ve Cover Flow tam potansiyelini keşfetmek! Yazılım müzik dosyalarını doğrudan görüntüleri gömer çünkü MuvUnder Kapaklı size albüm kapak resmi asla kaybetmeyeceğim. MuvUnder Kapak APE, ASF, FLAC, M4A, M4B, M4P, M4V, MP3, MP4, MPC, MPP, MP +, WMA, WMV, ve WV dahil olmak üzere tüm önemli dosya formatlarını destekler.

Geliştirici bir ürün paketi sunacak "MuvAudio, MuvUnder Kapak: Albüm Sanat Sleuth ve MuvEnum Adres Çubuğu" MuvUnder Kapak iyi öneri ile rasgele seçilen bir Kullanıcı !!!


[h=3]
Sistem gereksinimleri:
[/h]Windows XP / Vista / / 8/10/2003 7, 2008 veya 2012 (x86 / x64); .NET Framework 3.5 SP1;1GHz İşlemci; 256 MB RAM; 10MB + Sabit Disk Alanı; Ekran: 1024x768 veya daha yüksek;Yüksek Hızda İnternet
[h=3]
Yayımcı:
[/h]MuvEnum[h=3]
Anasayfa:
[/h]MuvUnder Cover: The Album Art Sleuth - Finds Album Cover Artwork Automatically | MuvEnum Software[h=3]
Dosya büyüklüğü:
[/h]2 MB



indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Ashampoo Slideshow Studio 2017[/h]
Explore the easy way to turn your photos into stunning slideshows!


ing:

Ashampoo Slideshow Studio 2017 is the easy way to turn your photos into stunning slideshows. Background music, various transitions, overlays and opening/closing credits help you create a special atmosphere perfect for private, education and business use cases. Add a sense of dynamics to your photos and use voice narration, texts, sound effects and logos to make your slideshow special - no prior knowledge required thanks to intuitive work flows. The new version comes with a handy wizard that will guide users quickly through the creation process.

Please note: The program is made as a part of Ashampoo Slideshow Studio HD 4. A unique upgrade price for GOTD users: $15.99, instead of $39.99.





tr:

Ashampoo Slideshow Studio 2017 çarpıcı slayt halinde fotoğrafları çevirmek için kolay bir yoldur. Arka plan müziği, çeşitli geçişler, bindirmeleri ve açma / kapama kredisi size özel, eğitim ve iş kullanım durumları için mükemmel özel bir atmosfer oluşturmaya yardımcı olur. fotoğraflarınıza dinamiklerinin bir anlamda ekleyin ve slayt özel yapmak için sesli anlatım, metin, ses efektleri ve logolar kullanmak - sezgisel iş akışları için önceden hiçbir bilgisi gereklidir sayesinde. Yeni sürüm oluşturma sürecinde hızla kullanıcılarına rehberlik edecek kullanışlı bir sihirbaz ile birlikte geliyor.


Lütfen dikkat: 39,99
$ yerine, 15,99 $: Program GOTD kullanıcıları için Ashampoo Slideshow Studio HD 4. eşsiz yükseltme fiyatı bir parçası olarak yapılır.
[h=3]
Sistem gereksinimleri:
[/h]Windows 10/8 / 8.1 / 7; 2 GHz AMD veya Intel işlemci; 2 GB RAM; Microsoft® DirectX 9.0 uyumlu grafik kartı; 160MB tüm bileşenleri tipik bir kurulum için sabit disk alanı; Windows Media Player 10 veya üzeri
[h=3]
Yayımcı:
[/h]Ashampoo GmbH & Co[h=3]
Anasayfa:
[/h]https://www.ashampoo.com/en/usd/pin/1166/multimedia-software/Ashampoo-Slideshow-Studio-2017[h=3]
Dosya büyüklüğü:
[/h]50.6 MB




indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]EqualizerPro[/h]
EqualizerPro PC nizden gelen sesi iyileştirir




tr:
EqualizerPro PC nizden gelen sesi iyileştirir, kullandığınız program ne olursa olsun müzik, film, oyun vb. aktivitelerde sesi güçlendirir. EqualizerPro kullanımı kolay en iyi kalite sesi vermek için tasarlanmış bir programdır. 10 bant ekolayzır, 20 programlanmış kanal ( Jazz, Hip Hop, vb.) ve kendinizin programlayabileceğiniz setler.

Programı iTunes, Pandora, Skype, Microsoft Windows Media Player, Spotify, vb. Programlarla kullanabilirsiniz! Benzersiz ses geliştirme aracıdır.


Not: Program 1 yıllık lisansa sahiptir.


[h=3]
Sistem Gereksinimleri:
[/h]Windows 7/ 8/ 8.1/ 10
[h=3]
Yayıncı:
[/h]Probit Software LTD[h=3]
Web sayfası:
[/h]EqualizerPro[h=3]
Dosya boyutu:
[/h]484 KB


indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1] DiskSavvy Pro 8.9[/h]
Güçlü bir disk alanı kullanımı analizcisi


tr.



DiskSavvy diskleri, ağ paylaşımlarını, NAS depolama cihazlarını ve şirket depolama sistemlerini analiz eden güçlü bir disk kullanım alanı inceliyicisidir. Kullanıcı bir ya da daha fazla diski, klasörleri veya ağ paylaşımı analiz edebilir, kullanım alanını fazlaca kaplayan veriyi tarar ve raporlar halinde belirler.


[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows 2000 (x32); Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10/ Server 2003/ Server 2008/ Server 2012/ Server 2012 R2 (x32 & x64 ); 1 GHz or better CPU; 256 MB of system memory; 25 MB of free disk space
[h=3]
Yayıncı:
[/h]Flexense[h=3]
Web sayfası:
[/h]DiskSavvy - Disk Space Analyzer



indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Batch Photo Face Standard 5.6[/h]
Binlerce fotoğrafta yüz tanıma gerçekleştirir ve ona göre işlem yapar.



tr:

Binlerce fotoğrafta yüz tanıma gerçekleştirir ve ona göre işlem yapar. Yeniden boyutlandırma, kırpma, parlaklık, kontrast, keskinlik, sepia vb. 130 işlem ve filtre uygulanabilmektedir. Parazit giderme, anti bulanıklık, dinamik kontrast gibi efektlerle fotoğraflarınızı zengişleştirin. 30 dan fazla formata dönüştürün. Dinamik metin ve resim filigranlar ekleyin!


Not : 1 yıllık lisansa sahiptir


[h=3]Sistem Gereksinimleri:[/h]Windows XP/7 8/ 8.1/ 10
[h=3]
Yayıncı:
[/h]BinaryMark[h=3]
Web sayfası:
[/h]https://www.binarymark.com/products/batch-photo-face[h=3]
Dosya boyutu:
[/h]12.8 MB



indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Smart Disk Cleanup 2.0.1[/h]
Safely free up disk space with Smart Disk Cleanup!


ing:


Getting a message that your computer is running low of disk space can be alarming, especially if you’re in the middle of an important project. Rather than rushing out to buy a new computer or additional storage space first try running a scan with Smart Disk Cleanup. Smart Disk Cleanup identifies unnecessary junk items taking up space on your PC. Files cleaned include: temporary files, internet files, items in the recycle bin, logs, caches, junk files, old updates and restore points. It’s possible to cleanup up GBs of disk space in just minutes.


tr:

Bilgisayarınızın disk alanı düşük çalıştıran bir mesaj alıyorum Eğer önemli bir projenin ortasında konum, özellikle endişe verici olabilir. Aksine ilk olarak yeni bir bilgisayar veya ek depolama alanı satın Akıllı Disk Temizleme ile tarama çalıştıran denemek için acele daha. Akıllı Disk Temizleme PC'nizde yer kaplıyor gereksiz önemsiz öğeleri tanımlar.temizlenen dosyalar şunlardır: geçici dosyaları, internet dosyaları, geri dönüşüm kutusu öğeleri, günlükleri, önbelleklerini gereksiz dosyaları, eski güncellemeler ve geri yükleme noktalarını. Sadece birkaç dakika içinde disk alanı temizleme yukarı GBS mümkündür.
[h=3]
Sistem Gereksinimleri:
[/h]Windows XP/ 7/ 8/ 10
[h=3]
Yayıncı:
[/h]Smart PC Solutions, Inc[h=3]
Web sayfası:
[/h]Smart Disk Cleanup - Smart PC Solutions[h=3]
Dosya boyutu:
[/h]5.73 MB




indir
 
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
[h=1]Spreeder CX[/h]
Hızlı 3x oku zamandan tasarruf ve Spreeder CX hayatında daha üretken olmak!



tr:

LCV (hızlı seri görsel sunum) nedir? LCV kullanıcıları göz hareketlerini azaltarak ve sonuçta doğal bir okuma akışını simüle ederek hızlı bir şekilde dijital içeriğini okumak için izin verir. Spreeder Pro istediğiniz herhangi bir dijital içeriğini okumak hızlandırmak için izin veren bir RSVP e-okuyucu.Basitçe URL'ler, belge veya e-kitap, ya da uygulamada macun metni yüklemek ve "e-okuyucu" hiçbir zaman okuma listesi üzerinden yardımcı olacak bir oranda metni görüntüler.

  • senin okuma deneyimi süper üretken olun;
  • noktalama duraklar, yazı tipi, hız, tamamen özelleştirilebilir bir deneyim için arka plan rengi ve daha fazlası için Dinle Spreeder;
  • Dört okuma modlarından birini etkinleştirmek: Tarzınıza uygun Seri, Akış, Highlight veya ilerleyin;
  • , Hızını ayarlamak metni bir klavye kısayollarını kullanarak ve daha fazla gezinmek;
  • Kendi kişisel bulut kütüphanesi alın ve içerik (vb kitap, PDF, belgeler,) ekleyin;
  • Hızlı okuma püf noktalarını öğrenmek için güdümlü eğitim kullanın.

Program 6 ay tek kullanıcı lisansı! Içerir unutmayınız . Programı Web istemcisi Mac kullanıcısı iseniz bir

yükleme dosyasını indirip lütfen buraya (15.6 MB).


[h=3]Sistem gereksinimleri:[/h]Windows XP / Vista / 7/8/10; Adobe AIR son sürümü
[h=3]
Yayımcı:
[/h]eReflect Yazılım[h=3]
Anasayfa:
[/h]Spreeder CX |[h=3]
Dosya büyüklüğü:
[/h]21.5 MB



indir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst