gittigidiyor

Beşiktaş hezimete uğradı 0-4

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Beşiktaş şaşırtmaya devam ediyor...Giresunspora da 4-0 yenilen Beşiktaş 39. Dak 10 kişi kaldı. GZT Giresunspor yarısahasında ikili mücadele sırasında Necip Uysal, Fousseni Diabate'ye kontrolsüz müdahalede bulununca hakem Hüseyin Göçek tarafından önce sarı kart, VAR sisteminin uyarısı sonrası, Necip Uysal sarı kartı iptal ediilp, direkt kırmız kart ile oyun dışı kaldı.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Beşiktaş efsanesi ve Beyaz Tv yorumcusu Sinan Engin'in Beşiktaş ve Sergen Yalçın değerlendirmesi şu şekilde:

"Sistem Beşiktaş'ın üst üste iki kez şampiyon olmasını istemiyor. Hüseyin Göçek bugün Beşiktaş maçına bilhassa atanmıştır. Bu sistemde Beşiktaş'ta yöneticilik yapamam sürekli 6 ay ceza alırım. Böyle penaltı olur mu? Kör müsünüz? Vida'nın pozisyonunda neredeydiniz? Bu kadar basit penaltı verilmez. VAR'cılar? Hüseyin Göçek kötü hakem bilmiyor futbolu."

PJANIC KENDİNE GEL!

"Miralem Pjanic, Zorlu'da daha hızlı yürüyor. Barcelona'da Juventus'ta oynadın, nasıl oynuyorsun? Beşiktaş taraftarı çok sever ama sonra da çok sever! Bir adam eksilt, bir şey yap! Michy Batshuayi gol makinesi olarak aldın, ortada yok! Lig bitiyor, ne zaman hazır olacaksın? Hepsi parasına bakıyor! Yazık!"

SERGEN YALÇIN BİTİRMİŞ!

"Şampiyon olamadığın her sene hoca mı değiştireceksin. 10 kişi de kalsa Beşiktaş içeride 4-0 yenilmez. Benim tanıdığım Sergen Yalçın kafasında bitirmiş, istifa etmiş. Bugünkü konuşmaları duyan Ahmet Nur Cebi yarın istifayı kabul eder. Muhtemelen Sergen Yalçın dönemi sona erer. Sergen Yalçın kendini ezdirmez."
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın göreve devam edip etmeyeceği, bugün başkan Ahmet Nur Çebi ile yapacağı toplantıdan sonra belli olacak.

"ÇÖZÜM BULAMIYORUZ, SORUMLUSU BENİM, BAŞKANLA GÖRÜŞECEĞİZ"

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın
, Giresunspor maçı sonrasında kötü gidişat ve takımdaki geleceği hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Uzun süreli düşüşler büyük zararlar verir, hele büyük camialarda daha fazla verir. Bir türlü durumu toparlayamıyoruz. Uzun süredir bir dönüş yakalayamadık, bu da bizim için hoş değil. Sorumlu benim. Takımın başında ben olduğum için doğal olarak bana ait. Bu durumun sorumlusu benim, biraz da onu söylemek lazım. Futbol, insanı başka yerlere götürebiliyor. Geçen sene nasıl başarılı bir sezon geçirdiysek, bu sezon tersini yaşıyoruz. Çözüm bulamıyoruz, söylenecek fazla bir şey yok. İşler iyi gitmiyor. Taraftarımızdan kendi ve takımım adına özür diliyorum. Onlar birçok şeyi hak ediyorlar. Bu sezon maalesef istediklerini veremedik, bunun da sorumlusu benim doğal olarak. Camiaya çok zarar vermek istemiyorum. Başkanla oturup bir değerlendirme yapacağız. Gidişat hiç iyi değil. Ben bu camianın insanıyım. Beşiktaş'ın gerçeklerini biliyorum.
"B PLANIMIZ YOK, DEVAM ETMEYİ TERCİH EDERİM"

Başkan Ahmet Nur Çebi
, 4-0 kaybedilen maç sonrası Sergen Yalçın'ın durumuyla ilgili şunları söyledi:

Sergen Yalçın'ı dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız. Eğer haklı gerekçeleri varsa, söyleyecek bir şeyimiz yok. Ayağa kalkıp yolumuza devam edecek bir anlayış görebilirsem ben onunla yola devam etmeyi tercih ederim. B planını bu saate kadar düşünmedik. Bu tür şeyler olağanüstü durumlardır, olağanüstü durumlarda olağanüstü kararlar alınabilir.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Sonradan Sergen Yalçın ile yönetimin para anlaşmazlığı, takımın sezona geç girmesi filan gibi bin tane olay var. Alınan oyuncular bünyeye uymadı. Geçen sezonki arkadaşlık ve takım ruhu kayboldu. Alınan generaller iş yapmadılar gibi çok sebep var.

BU İŞTEN KİM SORUMLU?

Zaten Sergen geçen hafta maç sonu söylediklerinde ne olduğunu anlattı. Dedi ki, "Bu işten ben sorumlu değilim." Peki kim sorumlu? Ben tek sorumlu, yönetim kurulu ve başkan derim. Başka kimse değil. Giresun akıllı top oynadı. Hele Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra topa vurmadılar, pas yaptılar. Zaten yorgun olan siyah-beyazlıları iyice yordular.

KAPTAN SATTI TAKIMI

Peki oyundan atılan Kaptan'a (Necip Uysal) ne demeli? Kaptan takımını sattı! Bu kadar basit. Pozisyon icabı atılırsın ama bir oyuncu bu tarz atılmaz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst