gittigidiyor

Beşiktaş, Neftçi Bakü deplasmanında avantajı kaptı!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş deplasmanda Neftçi Bakü'yü 3-1 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 14'üncü dakikada Aboubakar, 23'üncü dakikada Muleka ve 62'nci dakikada Salih Uçan kaydetti. Neftçi Bakü'nün karşılaşmadaki tek golü ise 79'uncu dakikada Lebon'dan geldi.

ABOUBAKAR BOŞ GEÇMEDİ



Siyah-beyazlı ekibin, Neftçi Bakü'yü karşılaşmasını da boş geçmedi. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda Tirana ile oynanan rövanş karşılaşmasında rakip ağları sarsmayı başaran Aboubakar, Netfçi deplasmanında da takımını öne geçiren golü kaydetti. Kamerunlu golcü, 3'üncü resmi maçında 2'nci golünü kaydetti.

SALİH UÇAN'DAN 1 GOL 1 ASİST

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezondan beri performansını arttırarak devam eden Salih Uçan, Netfçi Bakü karşılaşmasında da iyi performansını devam ettirdi. Aboubakar'ın attığı golde asisti yapan isim olan Salih Uçan, takımının 3'üncü golünde de imzayı atan isim oldu. Salih, Tirana ile deplasmanda oynanan 2'nci Eleme Turu karşılaşmasında da Amartey'in attığı golde asisti yapan isimi olmuştu.



3'ÜNCÜ RESMİ MAÇINI DA KAZANDI

Siyah-beyazlılar, Neftçi Bakü galibiyetiyle birlikte bu sezon oynadığı 3'üncü resmi maçını da kazandı. 2'nci Eleme Turu'nda Arnavutluk ekibi Tirana'yı iç sahada 3-1, deplasmanda ise 2-0 mağlup etmişti. Siyah-beyazlılar, Neftçi Bakü'yü de 3-1'lik skorla geçerken, bu sezon oynadığı 3'üncü resmi maçından da galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş bu maçlarda 8 gol atarken, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

REBİC FORMAYI GİYDİ

Beşiktaş'ın İtalya Serie A ekiplerinden Milan'dan kadrosuna kattığı Ante Rebic, siyah-beyazlı formayla ilk maçına çıktı. Neftçi Bakü mücadelesine yedek kulübesinde başlayan Hırvat kanat oyuncusu, 77'nci dakikada Salih Uçan'ın yerine oyuna dahil oldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst