gittigidiyor

Beşiktaş'a inanılmaz gelir! Tam 715 milyon TL

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
13 Kasım 2015



Borcu 1 milyar TL'ye yaklaşan Beşiktaş'ta yönetim, feraha çıkılacak formülü hazırladı.

XJ1ojj.jpg


Beşikaş'ta pazar günü divan kurulu toplantısı var... Toplantının gündeminin merkezine kulübün 926 milyon TL’yi aşan borcunun oturması bekleniyor... Siyah-beyazlı yönetimin bu borca karşı en büyük çözüm umudu tabii ki Vodafone Arena. Ama stat açılana kadar yönetim bir başka büyük adım atıp kulübe ne-es aldıracak bir proje daha üretti...


KREDİLER YENİDEN YAPILANDIRILACAK

Siyah Beyazlılar, Denizbank önderliğinde oluşturulacak ve içinde yabancı bankaların da olacağı konsorsiyumdan 250 milyon dolar kredi çekmek için aylardır süren görüşmelerde büyük aşama kaydetti. Söz konusu kredinin 2 yıl ödemesiz, 12 sene vadeli olması planlanıyor. Bu krediye onay çıkması halinde yönetim ilk olarak gelirlerin üzerindeki temlikleri kaldıracak. Böylece kulübe sıcak para akışı sağlanacak.

Ardından da geçmiş yıllarda çeşitli bankalardan o dönemin şartlarına göre alınmış kredilerin günümüz şartlarına göre daha düşük faiz oranlarıyla yapılandırılması düşünülüyor. Yönetimin hedefi, borcu uygun şartlarda tek bir çatı altında toplamak ve geri ödeme yapılmayacak olan 2 sene içinde gelir musluklarının da açılmasıyla kulübü finansal açıdan rahatlatmak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst