gittigidiyor

Beşiktaş'ı unutamadım

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2556032.jpg

Real Madrid’den Beşiktaş’a gelen ve 2010-11 sezonunda Siyah-Beyazlı formayı giyen efsane futbolcu Guti, Beşiktaş’ı ve İstanbul’u çok özlediğini belirtti. İspanya’da bir televizyon programına katılan Guti, bir gün İstanbul’a tekrar geri dönmek istediğini belirterek, “Beşiktaş’a tekrar teknik direktör olarak dönmek istiyorum. Bu takımda oynadığım için hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Keşke zamansız olarak ayrılmasaydım. Ancak çocuklarımı çok özlüyordum, gerçek sebep buldu” diye konuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst