gittigidiyor

Beşiktaş'ın split keyfi

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2560865.jpg

Milli maç arasını iyi şekilde değerlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, Hırvatistan seyahatinden büyük keyif aldılar. Bilic’in doğduğu şehre giden futbolcular, dün sabah Split turu attı. Kartal’ın teknik patronu Bilic’in önderliğinde kentin tarihi yerlerini gezen oyuncuların ilk adresi, UNESCO tarafından koruma altına alınan Diocletian Sarayı oldu. 4’üncü yüzyılda yapılan bu eski Roma Sarayı, kafileyi oldukça heyecanlandırdı. Saray çıkışında topluca takım fotoğrafı çektiren Beşiktaş’ta Filip Holosko yine yerinde duramadı. Kapıda ellerinde mızrak ve savaş kıyafetleriyle bekleyen kale muhafızlarının yanına giden Slovak oyuncu, önce askerin miğferini alıp kafasına taktı, ardından da mızrağı alarak gazetecilere poz verdi. Saray ziyaretinin ardından Slaven Bilic, annesi ve çocuklarını ziyarete gitti. Hırvat hoca tüm ısrarlara rağmen aile buluşmasında görüntü vermek istemedi.

Deportivo sandılar!

Split kent merkezine inen futbolcular, tarihi ve turistik yerleri içeren yarım saatlik bir gezinti yaptı. Siyah-Beyazlılar, bu gezintinin ardından serbest zamanlarını sahildeki cafelerde oturarak geçirdiler. Dalmaçya Kıyıları’nı seyreden oyuncular, yorgunluk attı. Kulübün konuşma yasağı nedeniyle Türk medyasına açıklama yapmayan Fernandes, Hırvat kanalının sorularını rahatlıkla yanıtladı. Öte yandan Hırvat vatandaşlar, Beşiktaş’ı İspanya 2. Lig takımı Deportivo sandılar. Bu durum oyuncular arasında gülüşmelere neden olurken, şehir halkı, bazı futbolcuları tanıdı ve fotoğraf çektirmek istedi.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst