gittigidiyor

Beşiktaş'ta forvet harekatı

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
09 Temmuz 2015



Beşiktaş'ta transfer konusunda sıcak saatler yaşanıyor. İşte adaylar...

LakPEb.jpg


Varan 1: Loic Remy

Premier Lig devi Chelsea’nin yıldız golcüsü için seferber olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Londra’ya giderek Maviler’le transfer pazarlıklarına başladı. Orman’ın, 28 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için çaba gösterdiği öğrenildi.

Demba Ba’yı 13 milyon Euro’ya Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua’ya gönderen Siyah-Beyazlılar, Senegalli yıldızın yerini doldurma konusunda çalışmalarına hız verdi. Sol bek ve sağ bek transferlerinin ardından stoper konusunda teknik direktör Şenol Güneş’ten gelecek raporu beklemeye karar veren yönetim, forvet takviyesi konusundaki ilk hedefi Loic Remy için gaza bastı. 28 yaşındaki Fransız yıldız için Londra’ya giden Başkan Fikret Orman’ın, hafta sonuna kadar bu şehirde kalacağı ve Chelsea’yle bir dizi görüşmede bulunacağı bildirildi. Geçen sezon Maviler’de 27 mücadelede forma giyen ve takımına 9 gollük katkı sağlayan başarılı futbolcu için Orman’ın, satın alma opsiyonlu kiralama teklifini Londra kulübüne sunacağı öğrenildi.

Ayrılmaya sıcak bakıyor

Chelsea’de geçen sezon Diego Costa’nın gerisinde kalan ve yeni dönem öncesinde takıma Radamel Falcao’nun da katılmasıyla beraber forma şansı azalan Remy’nin de kariyerine başka bir takımda devam etmek istediği biliniyor. Başkan Orman’ın, İngiliz ekibiyle yapacağı görüşmenin ardından bu sefer golcü oyuncuyla görüşüp transfere son noktayı koymayı hedeflediği ifade edildi.

Varan 2: Vagner Love

Siyah-Beyazlılar’a menacerler aracılığıyla önerilen 31 yaşındaki yıldız, Kartal’ın alternatif hedefleri arasına girdi. Yönetimin, bu isim için 2 milyon Euro’luk bütçe ayırdığı konuşuluyor.

Brezilya ekibi Corinthians’ın yıldız golcüsü Vagner Love, sürpriz bir şekilde Kara Kartal’ın transfer radarına girmişti. Çin Ligi ekibi Shandong Luneng’de 3 sezon forma giydikten sonra geçtiğimiz ara transfer döneminde bonservisi elinde olarak Corinthians’a katılan tecrübeli futbolcunun, menacerler aracılığıyla kulübe önerilmesinin ardından yönetim, bu ismi listesine eklemişti. Siyah-Beyazlı idarecilerin, geçen sezon ülkesinde çıktığı 25 maçta 4 gol kaydeden tecrübeli futbolcuyu, alternatif isim olarak değerlendirdiği bildirildi. Rusya Premier Lig ekibi CSKA Moskova’da sergilediği etkili performansla adını duyuran ve önceki sezonlarda Galatasaray ile Fenerbahçe’nin sık sık kapısını çaldığı ancak takımına kazandıramadığı 31 yaşındaki ismin bonservisi için yönetimin, maksimum 2 milyon Euro bütçe ayırdığı konuşuluyor.

Varan 3: Carlos Vela

La Liga ekibi Real Sociedad’ın Meksikalı yıldızı Carlos Vela, Siyah-Beyazlılar’ın transfer gündemine en tepeden dahil oldu. Orta alanın iki kanadında da görev alabilen ve ek olarak forvet de oynayabilen 26 yaşındaki futbolcu için girişimler başladı.

Yeni sezon öncesinde orta alan hattına da takviye yapmayı hedefleyen Siyah-Beyazlılar’ın gündemine bu doğrultuda son olarak Carlos Vela girdi. İspanya La Liga ekibi Real Sociedad’ta forma giyen Meksikalı futbolcunun, menacerler aracılığıyla Kara Kartal’a önerildiği; yönetimin ise hem sol hem de sağ kanatta görev alabilmesinin yanı sıra forvet bölgesinde de zaman zaman forma giyebilen 26 yaşındaki ismi oldukça sıcak baktığı konuşuluyor. Önceden Osasuna, West Bromwich ve Arsenal gibi ekiplerde forma giyen başarılı futbolcunun da kariyerine, Avrupa Kupaları’nda yer alacak bir takımda devam etmeye sıcak baktığı biliniyor. Meksika Milli Takımı’nın önemli isimlerinden biri olan Vela, geçen sezon Sociedad formasıyla 32 maça çıkıp 10 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

Varan 4: Joel Campbell

Arsenal’in Kosta Rikalı yıldızı için Kara Kartal’ın 4 milyon Euro’yu gözden çıkardığı konuşuluyor... İngiliz ekibi ise 23 yaşındaki yıldızı ilk etapta Türkiye’ye kiralık olarak göndermeye sıcak bakıyor.

Siyah-Beyazlılar’ın, Premier Lig ekibi Arsenal’in Kosta Rikalı yıldızı Joel Campbell’ın peşinde olduğu ortaya çıktı. İngiltere’de yayın yapan Daily Mirror’ın internet sitesinde çıkan haberde Beşiktaş’ın, 23 yaşındaki başarılı futbolcu için Kırmızı-Beyazlılar’a ilk resmi teklifi yaptığı iddia edildi. Kara Kartal’ın, hem forvet hem de sağ kanat bölgelerinde görev yapabilen 1.78’lik futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katabilmek için 4 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ancak Arsenal’in bu oyuncuyu Türkiye’ye kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı ifade edildi. Geçen sezonun ikinci yarısını La Liga ekibi Villareal’de kiralık olarak geçiren Campbell, 22 maçta görev yapmıştı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst