gittigidiyor

Bilal erdoğan ifade verdi

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
25 Aralık soruşturması kapsamında Bilal Erdoğan'ın 5 Ocak'ta ifade verdiği ortaya çıktı.

Terörle Mücadele Kanunu'nun (TMK) 10. maddesiyle görevli İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliğince yürütülen 25 Aralık soruşturması kapsamında, Bilal Erdoğan ifade verdi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ İFADE VERMİŞ
Anadolu Ajansı'nın haberine göre Bilal Erdoğan, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına avukatlarıyla 5 Ocak Çarşamba günü geldi.

Erdoğan, burada, soruşturmayı yürüten TMK 10. maddesiyle görevli Cumhuriyet savcıları İsmail Uçar, Fuzuli Aydoğdu, İrfan Fidan ve Murat Çağlak'a ifade verdi.
ÖZKÖK: BİLAL ERDOĞAN İFADE VERDİ
Diğer yandan Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök de bugünkü yazısında 17 Aralık yolsuzluk soruşturmasında adı geçen Başbakan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın hafta başında soruşturmayla ilgili ifade verdiğini açıklamıştı.
Özkök "istihbarat benden haber Toygun Atilla'dan diyerek duyurduğu haberde şu ifadeleri kullandı,
(...)Başbakan’ın oğlu Bilal Erdoğan hafta başında gidip ifade vermiş.
Bunu gazetelerde okumamıştım veya gözümden kaçmıştı.
Google’da bir araştırma yaptım. Sadece avukatının “Bilal Erdoğan ifade vermeye hazır”dediğini okudum.
Ertesi gün bunu arkadaşlarıma aktardım. O saatlerde Hürriyet’in İstanbul İstihbaratı’ndan Toygun Atilla’ya da bu bilgi ulaşmış.
Haber doğruymuş.
Bilal Erdoğan geçen Salı günü Adliye’ye gitmiş. Orada avukatları kendisini karşılamış. Avukatlarının söylediğine göre binaya ön kapıdan, yani vatandaşların girdiği kapıdan girmiş.
Haberi ben yazıyorum ama istihbarat benden, haberin kendisi Toygun’dan. (...)

Özkök'ün yazısının tamamı için tıklayın
BİLAL ERDOĞAN'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA
“25 Aralık" soruşturması kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın 5 Şubat Çarşamba günü ifade verdiğini belirten avukat Ahmet Özel, DHA muhabirine telefonda açıklamalarda bulundu.
TELEFON KONUŞMALARININ HİÇBİRİNDE SUÇ UNSURU YOK
Müvekkilinin soruşturmayı yürüten savcılara yaklaşık 3 saat ifade verdiğini belirten avukat Özel şöyle konuştu: Müvekkilim suçlamaları kesinlikle ve kesinlikle kabul etmedi. Somut olarak şudur dediğimiz suça ilişkin bir şey yok.Telefon konuşmalarının hiçbirinde suç unsuru yok. Bazı fotoğraflar gösterildi.(Yasin El Kadı ile otel lobisinde çekilmiş fotoğraflar) Burada ne yapıyorsun diye soruldu. Orada ne yapıyordu tabiki sohbet ediyordu. Kamuoyuna açık bir otelin lobisinde çekilmiş bir fotoğraf suç delili olarak önüme konuyor.
ASIL SUÇLULAR FOTOĞRAFLARI SIZDIRANLARDIR
Avukat Özel sözlerini şöyle sürdürdü: Türkiye Ceza Kanunu kapsamında Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde adli makamların suçlu olarak görmediği hüküm altına almadığı hatta açmış olduğu tüm davaları kazanan bir şahısla otel lobisinde oturup bir çay kahve içtiği fotoğraf basına suç delili olarak sızdırılmıştır. Asıl suçlular o fotoğrafları sızdıranlardır. Bu konu hakkındaki suç uyurularımızı ve maddi manevi tazminat davalarımızı açmaya başlayacağız.


Kaynak: http://www.haber3.com/bilal-erdogan-ifade-verdi-haberi-2486302h.htm
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst