gittigidiyor

[Bilgi] Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus tanıtımını canlı izleyin!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus tanıtımını canlı izleyin!

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus tanıtımını hangi yollarla canlı izleyebiliriz.


1488186019_galaxy-s8.jpg


2017 yılının en çok beklenen Android amiral gemisinin duyurusu çok az bir zaman kaldı. Radikal tasarımı ve ilgi çekici özelliklere sahip iki premium akıllı telefon olan Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, bir haftadan kısa bir süre sonra resmen ilan edilecek.


1490260334_c7kko0xvwaeu1me.jpg


Bildiğiniz gibi Samsung, biri New York'ta bir de Londra'da olmak üzere iki ayrı eşzamanlı etkinlik düzenleyecek. Ne yazık ki çoğumuz bu etkinliğe katılamayacak ancak, Güney Kore’li üretici ilgilenenlere bu etkinlikleri izlemenin çeşitli yollarını sunuyor.

Aşağıda Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus tanıtım etkinliğini izlemenin yollarını inceleyebilirsiniz.

YouTube canlı akışı

Bu tür tüm önemli olaylarda olduğu gibi, tüm etkinlikler YouTube'da canlı yayınlanacak. Biz bu haberi hazırlarken henüz bir bağlantı mevcut değildi ancak, canlı akış açılır açılmaz sizlerle paylaşacağız.

Unpacked 2017 Uygulaması

İndir Android | iOS


1490337010_wrap-b.png


Samsung daha standart akış yöntemlerine ek olarak Unpacked etkinliği için özel bir uygulama hazırladı. Şu anda uygulama, büyük güne doğru ilerleyen bir geri sayım sayacına sahip ancak, zamanı geldiğinde cablı yayını izleyebilirsiniz.
Yukarıdaki bağlantıları tıklayarak Android ve iOS için uygulamaları indirebilirsiniz. Ayrıca, canlı etkinliklere katılmaya davet edilen şanslı kişilerden biri olursanız, uygulama kayıt sıralarını atlamanıza yardımcı olacak bir QR kodu oluşturabilir.

Samsung Unpacked web sitesi

Sonuç olarak, her şeyi Samsung'un özel web sayfasında izlemeyi de tercih edebilirsiniz. Bağlantıyı yer imlerine ekleyin ve kesin tarih ve saati unutmayacağınızdan emin olun.

Unpacked web sayfası için tıklayın...




Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst