gittigidiyor

Bilgisayardaki Kayıtlı Wireless Şifrelerini Görme Programı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bilgisayardaki Kayıtlı Wireless Full Versiyon indir
x1471503543_f31d6f6b51cf397aa1aa2bc4ebd9ef8b.jpg.pagespeed.ic.SydWikMIgM.webp


Sistemde Kayıtlı Wifi Şifrelerini Gösteren Program



Bazen bilgisayara girdiğiniz wireless şifresine ihtiyaç duyarsınız ve unuttuğunuz şifreyi tekrar görmek isterseniz. Bu gibi durumlarda WiFi Password Decryptor gibi bir programı ihtiyacınız olabilir. Program ile bilgisayarınızdaki tümkayıtlı wifi şifrelerini görebilirsiniz. Bu program wifi şifre kırma programı değildir, yani yan komşunun şifresini bu program ile kıramazsınız fakat bu programı komşunun bilgisayarında çalıştırırsanız wifi şifresini görebilirsiniz :: Tabi kişi o bilgisayar ile daha önce wifi ağına bağlanmış ise
xsmile.gif.pagespeed.ic.OCXvNTRAzh.webp
Programın portable sürümü yani taşınabilir sürümü de ekli. Portable sürümünü kurulum yapmadan da bilgisayarda çalıştırabilirsiniz. Program windows 7, windows 8 / 8.1 ve windows 10'da sorunsuz çalışmaktadır. Windows XP'de denemedim. Programı aynı zamanda wifi şifre kurtarma programı olarak da kullanabilirsiniz.





Bilgisayardaki Wifi Şifresini Öğrenme

xnormal-indir2013.png.pagespeed.ic.T6O0iJk3Hn.webp


Turbobit indir


Upterabit indir


Uptobox indir


Userscloud indir


Openload indir


Boyut: 5,83 Mb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz

Bilgisayardaki Kayıtlı Wireless Full Tam indir


 
Son düzenleme:

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
646
Puanları
113
Konum
ULM Donau
İyiymiş..Heran lazım olabilecek bir program.
Tesekkurler ustad..
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst