gittigidiyor

Bilgisayarınızda Bozulan Ayarları Tek Tıkla Düzeltin-Free Ücretsiz

beydemir

Aktif Üye
Katılım
15 May 2011
Mesajlar
482
Tepkime puanı
6
Puanları
0
Yaş
66
Birden fazla kullanıcı hesabı açmadan aynı hesapta çeşitli profiller oluşturarak, ayarlarınızı içinde bulunduğunuz duruma göre değiştiren bir yazılım olan Quick Config, ücretsiz ve basit arayüzlü bir yazılım olarak dikkat çekiyor. Yarattığınız profiller ağ, sistem, masaüstü ayarlarınız ile internet tarayıcılarınız ve e-posta istemcileriniz üzerinde etkili olabiliyor.​
quickconfig11265399037.jpg



Profilleri Görüntüleyin
Yaptığınız her türlü ayar üzerinde kısayol atama imkanı ve yalnızca bir tık ile oldukça hızlı bir biçimde profil değiştirme olanağı yazılımın diğer özellikleri arasında. Kayıtlı tüm profillerinizi birer ikon olarak başlangıç sayfasında gösteren yazılım Internet Explorer, Firefox, Opera ve Google Chrome tarayıcıları ile tam uyumlu olarak kullanılabiliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst