gittigidiyor

Bilic çıldırdı!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2542383.jpg

Galatasaray derbisinde Fırat Aydınus’un kararıyla tribüne gönderilen ve PFDK tarafından 3 maçla cezalandırılan Slaven Bilic, dünkü karşılaşmada tribündeydi. Beşiktaş’ın özellikle ilk yarıda oynadığı etkisiz futbol nedeniyle oldukça sinirli olduğu gözlenen Hırvat teknik adam, futbol direktörü Önder Özen’le pozisyonları tartıştı. Mücadeleyi izlediği locada sık sık televizyondan pozisyonların tekrarlarını izleyen Bilic, futbolcularına çok kızdı. Özellikle Fernandes’in etkisiz futbolu nedeniyle hayal kırıklığı yaşayan tecrübeli çalıştırıcı, devre arasında yardımcılarını uyararak taktik anlamda gerekli değişikliklerin yapılması için talimat verdi. Ancak ikinci yarının başlamasıyla birlikte Antalyaspor’un gollerinin de peş peşe gelmesi, Bilic’i yıktı.

Kulübe sessiz kaldı


Slaven Bilic’in cezalı olması nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Nicola Jurcevic ve Edin Terzic, oyuna gerekli müdahaleleri yapamadı. Takımı kenarda iyi yönetemeyen ikili, oyuncularla diyalog sağlama konusunda da oldukça yetersizdi. Karşılaşmayı tribünde izleyen Hırvat hocanın morali çok bozuldu. Takımını yalnız bırakan Bilic’in çaresizliği de yüzüne yansıdı.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst