gittigidiyor

Bilic çileden çıktı

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2479007.jpg
Teknik direktörlük kariyerinde kulüpler bazında ilk kez Avrupa kupası sınavına çıkan Slaven Bilic, 90 dakika sonunda bir hayli üzgündü. Öne geçmelerine karşın skor avantajını kullanmamalarının üzücü olduğunu belirten Hırvat hoca, “Bu turu geçmek için burada gösterdiğimiz performansın üzerine çıkmalıyız. Sahadan bahsedip bahane üretmek işin kolayına kaçmak olur. Yeteri kadar iyi oynamadık. Rakibimiz kadar istekli olamadık ve kaybettik. Goller yiyebilir, hatalar yapabiliriz. Kabul edilemeyecek durum ikinci yarıdaki performansımız. İlk yarıdan sonra oyuncularımızı; tempomuzu yükseltmemiz, rakibin oyuna geri dönmesine engel olmamız konusunda uyardık. Ancak Tromsö bizden daha agresifti. Bu can sıkıcıydı. Rakibin bir Norveç takımı olarak neleri nasıl yapacağını biliyorduk. İkinci yarıdaki performansımız kabul edilemez” dedi.

‘Önce Kayseri’

Turu geçmek için şanslarının yüksek olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, “İstanbul’da bu avantajımızı kullanacağız.
Tüm planlarımız İstanbul’da bu turu geçmek üzerine kurulu olacak. Bahaneleri kenara bırakmamız gerekir. Rakip bizden daha derli toplu oynadıysa bizim için kabul edilemez. Oynamamız gerekenin çok uzağındaydık. Ligde pazartesi günü Kayseri’de zor koşullarda oynayacağız” açıklamasını yaptı.

Bu kez olmadı!

Teknik direktör Slaven Bilic, ligde Trabzonspor’u 2-0 yenen kadroda yalnızca bir değişiklik yaparak Tromsö karşısına çıktı. Hırvat hoca, sakat olduğu için İstanbul’da bırakılan Almeida’yı 11’e alırken, yeni transferler Michael Eneramo ve Pedro Franco da 18 kişilik kadroda yer buldu. Siyah-Beyazlılar’ın Eneramo’nun golüyle öne geçmesine rağmen skor avantajını koruyamazken, ikinci yarıdaki futboluyla da sınıfta kaldı. Oğuzhan, Gökhan ve Eneramo ikinci yarıda Bilic’in umutları olarak oyuna girdi ancak sonuç değişmedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst