gittigidiyor

Bir Dizi Daha Gidiyor

Stech

Seo Teknikeri
Aktif Üye
Katılım
21 Mar 2012
Mesajlar
251
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Yaş
30
Konum
merkez-
[HIDE]
6dm8n.jpg

atv'nin iddialı komedi dizisi yayından kalkıyor


Yapımcılığını Ali Gündoğdu'nun, yazarlığını Gani Müjde'nin yaptığı 'Yahşi Cazibe' dizisi bu sezon final yapma kararı aldı.

Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz ve Hande Katipoğlu'nun oynadığı 'Yahşi Cazibe', 2010 yılında yayınlanmaya başlamıştı. Yahşi Cazibe'nin oyuncuların başka projelerde yer almak istediği için bitirildiği öğrenildi.

Dizinin başrol oyuncusu Hakan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Bugün Yahşi Cazibe'nin son bölümünü çekiyoruz. Bu uzun maraton çok eğlendik. Başta yapımcımız Ali Gündoğdu, yazarımız Gani Müjde, yönetmenimiz Bora Onur, oyuncu arkadaşlarıma ve teknik ekibe çok çok teşekkür ederim" dedi.

Dizinin 93. bölümde final yapacağı açıklandı.
[/HIDE]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst