gittigidiyor

Bir Hollandalı da Beşiktaş'a!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
7 Temmuz 2015 Salı

Hedefteki isim ise Dinamo Kiev’de sol kanat pozisyonunda oynayan Jeremain Lens’ti…

3Dym24.jpg


Ekonomik, kulübe ve takıma uygun oyuncu profiline özen gösteren siyah-beyazlılar, Lens için hem kulübü hem de oyuncu ile ön görüşmelere başladı.

ÖNCE TAPUSU...

Hollanda Milli Takımı’nda da forma giyen Lens, 2013’te PSV Eindhoven’dan 9 milyon Euro bonservis ücretiyle Dinamo Kiev’e transfer olmuştu… Kariyerinde Nijmegen, Alkmaar ve PSV kulüpleri bulunan Lens için siyah-beyazlıların önceliği bonservisini almak… Ancak diğer bir formül ise satın alma opsiyonu ile kiralamak… Oyuncunun 2017’e kadar sözleşmesinin olduğunu hatırlatalım.


9 GOL ATTI

D.Kiev’de geçen sezon 37 maçta görev alan ve 9 golü bulunan Jeremain Lens, ülkenin içinde bulunduğu karışıklık nedeniyle Ukrayna’dan ayrılığa sıcak bakıyor… Kulüplerin anlaşması halinde transferde sorun görünmüyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst