gittigidiyor

Bol Özellikli Acer Predator X34 LCD

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
tumblr_np8zkpH8jx1t1v8g3o1_1280-590x510.jpg

Bol Özellikli Acer Predator X34 LCD

Acer, son zamanlarda popüler olan yenilikleri içeren göz alıcı ve ilgi çekici bir monitör duyurdu. 34 inç genişliğinde panele sahip olup epey yer kaplayan bu monitör bazı masalar ve kullanıcılar için büyük gelebilir ama ultrawide yani 21:9 en boy oranıyla adeta iki tane monitör yan yana gelmiş gibi duruyor. Aslına bakılırsa bu aranan bir durum çünkü iki monitörü yanyana getirip arada boşluk görmektense Acer Predator X34 kullanmak çok daha mantıklı. Zaten geniş olan monitörde çevresel etkinin artması ve kenarların daha iyi görülebilmesi için bombeli panel kullanılmış. Bu açılanmanın sorun oluşturmaması için IPS tip görüş açıları geniş panel tercih edilmiş. 3440 x 1440 piksel olan çözünürlük WQHD ötesinde ama 4K altında yani oyunlar açısından bir artı olabilir. sRGB renk aralığının tamamını gösterebilen 4ms tepki süresine sahip panelin kontrast oranı 1000:1 ve en yüksek parlaklığı 300 kandela. NVIDIA G-Sync destekli Acer Predator X34, 60 Hz olsa da overclock modunda 100 Hz destekliyor. Elbette bu çözünürlükte 100 Hz akıcılığı için son derece güçlü bir PC şart. HDMI ve DisplayPort 1.2 girişleri olan monitörün dört port USB 3.0 hub özelliği, 2 x 7 Watt hoparlörleri olmakla birlikte fiyatıysa 1300 dolar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst