gittigidiyor

Btkcam server BilgisayarınızdaTest Etmek İçin Gerekli Program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melos

Aktif Üye
teşkkürler dm de süper

cellom

satcafesi.net
Aktif Üye
Yasaklı Kullanıcı
Web sitesi
t.me
ustalar btkcam server calısmıyor.az önce denedim.yoksa ben mi yalnıs server girdim .yardimci olursaniz sevinirim.simdiden tesekürler

loveman17

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
kullanmış olduğumuz clinelerin sorunlu olması sebeyle paylaşıma bir süre ara vermek zorundayım eğerki clinelerdeki sorun halledilebilirse devam ederim.

lekali60

Aktif Üye
ellerine sağlık bline çok iyi çalışıyor

ustam verdiğiniz emekler için ALLAH razı olsun

ERK@L

Aktif Üye
server aktif şuan için l0veman verdiği server off.onun sebebinide kendisi yukardaki mesajda açıklamasını yapmıştır.

hotbord_34

Aktif Üye
şimdi denemdim windows progarmı ile test ettim
[BTK] Client Failed to Connect Server
Check Your B-Line Settings.

hotbord_34

Aktif Üye
forumdaki 2013 b line şu anaktif oldu ok iyi seyirler tşk

loveman17

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
arkadaşlar elimde olmayan bir nedenle 2 gün önce cihazım ısınmadan kaynaklı bir sorun yaşamıştır.bütün uğraşıma rağmen maalesef cihazı kurtaramadık.emin olun kendi adıma maliyeti hiç önemli değil ama bundan sonrası için paylaşımlara istemesemde maalesef son vermek durumundayım.sizlerle geçirdiğimiz zaman içerisinde inanının çok güzel günler yaşadık.o günler benim içinde güzel bir hatıra olarak kalacaktır.eğer cihazı tekrar aktif edebilirsem ihtiyaç olması durumunda ben yine sizlerleyim.paylaşımı sonlandırıyorum.fakat forumun sürekli takipçisi olacağım.ben isterimki paylaşım yapan arkadaş sayısı daha fazla olsun.isteyen olursada bildiklerimi öğretebilirim.pm atın yardımcı olayım...saygı ve sevgilerimle wave loveman17

ERK@L

Aktif Üye
sağlık olsun dostum şimdiye kadar verdiğin tüm destekler ve yardımların için teşekkür ederim.her zaman senin paylaşımlarını sabırsızlıkla bekleyeceğiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.