mehmetkarahanlı
Aktif Üye
[h=1]Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar: Dead Rising 4 ve daha fazlası[/h][h=2]Liste, sayı olarak az olsa da, isim değeri olarak oldukça yüksek.
[/h][FONT="][FONT="]Bu hafta piyasaya çıkacak olan oyunlar arasında, 1 adet mucize ve 1 adet de popüler bir karakterin geri dönüşü bulunuyor. Peki, kim bu karakter? [FONT="]Ne bu mucize[/FONT]? Hemen söyleyelim efendim, mucizemizin adı The Last Guardian. [FONT="]Geri dönecek olan karakter ise, Dead Rising 4 ile Frank West[/FONT]. Çünkü bu hafta piyasaya çıkacak olan oyunların başını, [FONT="]bu iki oyun çekmekte[/FONT]. Eğer dilerseniz hemen aşağıdaki listemizden, bu hafta piyasaya sürülecek tüm oyunların geri kalanına göz atabilirsiniz. [FONT="]Fakat şimdiden uyaralım, liste bu hafta biraz zayıf efendim[/FONT]. Yine de herkes almak isteyeceği 1 oyun bulabilir [FONT="]gibime geliyor[/FONT].[/FONT]
[h=2][FONT="]6 Aralık 2016[/FONT][/h]
[/h][FONT="][FONT="]Bu hafta piyasaya çıkacak olan oyunlar arasında, 1 adet mucize ve 1 adet de popüler bir karakterin geri dönüşü bulunuyor. Peki, kim bu karakter? [FONT="]Ne bu mucize[/FONT]? Hemen söyleyelim efendim, mucizemizin adı The Last Guardian. [FONT="]Geri dönecek olan karakter ise, Dead Rising 4 ile Frank West[/FONT]. Çünkü bu hafta piyasaya çıkacak olan oyunların başını, [FONT="]bu iki oyun çekmekte[/FONT]. Eğer dilerseniz hemen aşağıdaki listemizden, bu hafta piyasaya sürülecek tüm oyunların geri kalanına göz atabilirsiniz. [FONT="]Fakat şimdiden uyaralım, liste bu hafta biraz zayıf efendim[/FONT]. Yine de herkes almak isteyeceği 1 oyun bulabilir [FONT="]gibime geliyor[/FONT].[/FONT]

[h=2][FONT="]6 Aralık 2016[/FONT][/h]
- [FONT="]The Last Guardian (PlayStation 4)[/FONT]
- Dead Rising 4 (PC, Xbox One)
- [FONT="]Ark: Survival Evolved (PlayStation 4)[/FONT]
- Red Faction (PlayStation 4)
- [FONT="]Werewolves Within (PlayStation VR)[/FONT]
- 3on3 Freestyle (PlayStation 4)
- [FONT="]Demetrios — The Big Cynical Adventure (PlayStation 4 Vita)[/FONT]
- Nubla (PlayStation 4)
- [FONT="]Space Overlords (PlayStation 4, PlayStation Vita)[/FONT]
- #killallzombies (PlayStation Vita)
- [FONT="]Gigantic açık beta (PC, Xbox One)[/FONT]
- Arcade Archives Neo Geo Samurai Shodown (PlayStation 4)
- [FONT="]Flying Bunny (PlayStation 4)[/FONT]
- Space Hulk: Deathwing (PC)