Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustam çok teşekkürler En azından reklamsız bir kanal ve HD super çok harika
Teşekkürler Paylaşımın için.. En çok merak ettiğim şey böyle ani verilen feed-geçici yayınların biss şifrelerini nasıl hemen bulabiliyorlar merak ediyorum gerçekten
Cihazın modelini tam olarak yazsan en azından sana yardımcı olurlar biss girşi için
belki yardımcı olur diye bir kaç youtube videosu paylaşayım sana kardeşim.... benim cihazda ts 7500 hd de biss girişi S.İD.... ffff dir senin cihazda farklı olabilir diğer şekilde ise normal keyi yazıyorsun... Yani Frekans-S-id---Tür--Biss Key diye geçiyor... yani direk şöyle 11660 V 7300-----ffff----08----64 58 AE 6A DD 52 69 98
Atlanta biss giriş
Kanalın üzerindeyken Menü + Bilgi giriniz.
Keyi değiştirmeden key seçeneğine gelin okey tuşuna basın. F2 ile düzenleme kısmını seçin.
ve 64 58 AE 6A DD 52 69 98 girin.
Okey tuşuna basın. Alt satırınada aynı şekilde giriş yapın. Kayıt ederek çıkın.
dm800 hd pvr bu bisskey nereye nasil yazialcak forumda aradim ama bulamadim, mac bitti gerci ama en azindan ne nasil yapilacak ogrenmis olurdum bi anlatim olsaydi