gittigidiyor

Bügünün Dizileri Günlük

kral41

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
2,468
Tepkime puanı
28
Puanları
38
Konum
İzmit
2-Mart 2016
Kanald
Poyraz Karayel

Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Dizi (Macera, Dram)
Oyuncular : İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ali İl, Celil Nalçakan, Ataberk Mutlu
Yönetmen : Çağrı Lostuvalı

Sadreddin’in komadan çıkması Umman ailesinde bir bayram havası yaratır. Ama Sefer’den gelen acı haberin ardından bu sevinç bir anda yok olur. Sefer’in cesedi ise hala bulunamamıştır. Poyraz Ayşegül’ün ihbarı yüzünden hapistedir. Ama hapse girmesi aslında Poyraz’ın yeni planının bir parçasıdır. Poyraz’ın planı tam tahmin ettiği gibi kusursuz biçimde işler.
Star tv

Kara SevdaSaat : 20:00 - 23:45 (225 dakika)

Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor
Yönetmen : Hilal Saral


Kemal, çaldığı kapının ardında karşısında Tarık'ı görünce büyük bir şaşkınlık yaşar. Tarık, Kemal'in soruları karşısında şimdilik bu sorgudan yırtmanın bir yolunu bulmaya çalışırken, Kemal, bunun Emir'in bir oyunu olduğuna inanmak ister. Kemal Tarık'la ve Karen'ın öldürüldüğü geceyle ilgili bağlantıları gözden geçirdiğinde tek bir yol çıkar önüne.
 

kral41

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
2,468
Tepkime puanı
28
Puanları
38
Konum
İzmit
Trt1
Diriliş Ertuğrul

Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Dizi (Tarihi)
Oyuncular : Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Uğur Güneş
Yönetmen : Metin Günay


İki devlet arasında yapılan anlaşma gereği Noyan'ın serbest kalacak olması devletle Kayı ve Dodurga obalarını karşı karşıya getirmiştir. Oba beyleri sonuç ne olursa olsun Noyan'ın idam edilmesi gerektiğini düşünürler. Ancak Saadettin Köpek, her iki obanın beyleriyle konuşarak onları, Noyan'ın idam edilmemesi için ikna etmiştir. Yaptıkları uzun yolculuktan sonra obaya geri dönmek için yola çıkan Ertuğrul ve alplarını ne beklemektedir?
Atv
Aile İşi
Saat : 20:20 - 23:20 (180 dakika)
Tür : Dizi (Komedi, Diğer)
Oyuncular : Ufuk Özkan, Pelin Akil, Hasibe Eren, Füsun Demirel, Sait Genay
Yönetmen : Jale Atabey
Bela paratoneri sahte ailemiz, her dakika verdikleri yeni arızalarla Sami Bey’in sabrını zorlamaya, sürekli vites yükselterek tahammülünü tüketmeye devam eder. Mülayim’in eve dönmesiyle ipten dönen ‘Aile İşi’ projesini hüzün ve kahkaha yüklü yeni engeller beklemektedir. Hakan’ın Müjde’ye emanet ettiği yüzüğün sırra kadem basması, Leman’ın kaynanalıkta sınırları zorlaması, baştan sona huzura, neşeye batmış gibi başlayıp devam eden aile pikniğinin de sonlara doğru her türlü aksiliğe toslaması, tam gaz mutluluğa gitmek için yola çıkmış sahte ailemize hız tümseği olur. ‘Her şey bitti’ denilen anda Ece’nin konuşması tüm bu dertleri unuttursa da Ece’yi okulda bekleyen sürpriz, yürekleri ağza getirir.
 

kral41

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
2,468
Tepkime puanı
28
Puanları
38
Konum
İzmit
3-Mart 2016
Kanal d
Kurtlar Vadisi Pusu

Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Dizi (Aksiyon, Macera)
Oyuncular : Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Ali Buhara Mete, Erhan Ufak, Defne Samyeli, Ertan Saban, Gaye Gürsel
Yönetmen : Doğan Ümit Karaca


Yusuf, Smith için hazırladığı riskli ama akıllıca hamlesini Zeynep’e anlatır. Zeynep, duyduğu bu plana destek olmaya karar verir. Bu sırada Şedid saldırısı altında kalan masum köyleri zulümden kurtarıp erzak yardımı yapan Siyah Sancak ekibi, esir pazarlarından haberdar olur. Polat ise, Ali Candan olarak yaşadığı hayatının ne denli değiştiğini adım adım fark eder ve her öğrendiği detay onu daha da meraklandırır.
Startv
Muhteşem Yüzyıl Kösem
Saat : 20:00 - 23:45 (225 dakika)
Tür : Dizi (Tarihi, Dram)
Oyuncular : Beren Saat, Hülya Avşar, Ekin Koç, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz, Kadir Doğulu
Yönetmen : Zeynep Günay Tan, Mert Baykal, Deniz Koloş


Safiye kendisini bekleyen sona doğru yürürken, şehzade Mustafa'nın odasına giren cellatları büyük bir sürpriz beklemektedir. Kösem ise en büyük düşmanını alt etmiştir. Ancak yeni bir savaş onu beklemektedir. Kösem'in haremdeki gücünden rahatsız olan Handan, Kösem'in karşısına çıkar. Sultan Ahmed'in sadaret mührünü kime vereceği merak konusu olur. Handan Sultan, Derviş'in vezir-i azam olmasını isterken, Kösem ise Kuyucu Murad Paşa'yı desteklemektedir. Handan'ı takip eden Menekşe, hanedanı derinden sarsacak bir sırra tanık olur.
 

kral41

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
2,468
Tepkime puanı
28
Puanları
38
Konum
İzmit
Show tv
Asla Vazgeçmem

Saat : 20:00 - 23:45 (225 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay
Yönetmen : Aysun Akyüz

Yiğit ve Nur'un arası henüz düzelmemişken, Almanlarla yapılacak ortaklık için gelen bir Türk iş adamının Nur’u tanıması nedeniyle tekrar gerilir. Nur eski mahallesinde tanıdığı olan Fatih’i yıllardır görmemiştir. Birden karşısına Kozan Şirketi'nde çıkması onun için de tam bir sürprizdir. Yiğit’in baba bir anne ayrı kız kardeşi Yağmur Kozan’ı eve getirmesi Aytül için kabul edilebilecek bir durum değildir. Yiğit ile aralarında büyük çatışma yaşanır. Ancak zaten Yağmur’un da bu evde kalmaya hiç niyeti yoktur. Bu arada Nazan, Elmas’ı rahatsız etmek için elinden geleni yapmaktadır.
Fox tv
KördüğümSaat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)

Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : İbrahim Çelikkol, Alican Yücesoy, Belçim Bilgin
Yönetmen : Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer


Ali Nejat kimden geldiği belli olmayan ama ustaca hazırlanmış bir tuzağın içindedir. Holdingin eski güvenlik elemanını öldürtmekle suçlanan ve gözaltına alınan Ali Nejat, henüz yaşadığı şoku üzerinden atamamışken aldığı bir başka haberle sarsılır: Naz ve Kaan ortadan kaybolmuştur! Umut’un yaptıklarının intikamını almak için Naz’ı kaçırtan Kenan, Kaan’ı hiç hesaba katmamıştır. Naz, Kaan’ı bir oyun oynadıklarına inandırmaya çalışırken Kenan, Kaan’ın Ali Nejat Karasu’nun oğlu olduğunu öğrenir. Artık işin içinde sadece intikam değil, fidye de vardır.
 

kral41

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
2,468
Tepkime puanı
28
Puanları
38
Konum
İzmit
Atv
Yeter

Saat : 20:20 - 23:45 (205 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Korel Cezayirli, Ayşin Yeşim Çapanoğlu
Yönetmen : Tarkan Karlıdağ


Aylin yaşadığı büyük trajediden sonra hastanede yaralarını sararken, kader geçmişten gizemli bir kişiyi karşısına çıkarır. Öte yandan Aylin’in savcıya Duru’yu kaçırdığını itiraf etmesi mahalleye bomba gibi düşer. Uras bu itirafa inanmazken, Handan en yakın arkadaşı tarafından ihanete uğramış hisseder. Cezaevinde haberi alan Zafer ise şoktadır. Duru’yu kendine ve Kaan’a alıştırmaya çalışan Yekta’nın işi zordur. Duru babası olarak gördüğü Zafer’i unutmayı reddeder. Kaan ise Duru’yu kabullenmez ve evden kaçmasını sağlayacak bir plan yapar. Aylin tanıştığı gizemli kişi ile sırlarla dolu bir yolcuğu çıkarken bu cesareti ona çok pahalıya mal olacaktır. Yekta yok saydığı geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalırken; hastaneden çıkan Aylin’i ise evde şok edici bir sürpriz beklemektedir.
 

kral41

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
2,468
Tepkime puanı
28
Puanları
38
Konum
İzmit
4-Mart 2016

Arka Sokaklar
Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Polisiye, Macera)
Oyuncular : Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz
Yönetmen : Orhan Oğuz

Nedim Arslan, Özel Harekat tarafından İstanbul’a getirilip Tem Şube’ye teslim edilmiş bir itirafçıdır. Ekip, Nedim’i kullanarak Sancar ve Reva’ya ulaşmanın peşindedir. Civan Dayı ise boş durmaz, İzzet’i, Sancar’ı ve Reva’yı alıp mekan değiştirmeye karar verir...
Star tv
Kiralık Aşk

Saat : 20:00 - 23:45 (225 dakika)
Tür : Dizi (Komedi)
Oyuncular : Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen
Yönetmen : Barış Yöş


Abisi yüzünden başı derde giren Defne, borç batağına saplanır ve çaresiz kalır. Tam da ne yapacağını bilemez haldeyken, bir mucize kapısını çalar: Entrikalar kraliçesi Neriman ve kocası Necmi yeğenleri Ömer ile yakınlaşıp kendisine aşık etmesi için bir kız aramaktadır. Amaçları Ömer’i evlendirip, karşılığında Necmi’ nin babası Hulusi Bey’ in vaat ettiği köşke konmaktır. Neriman, Defne’ yi bulur ve onu Ömer için hazırlayıp, bildiği her şeyi öğretir. Ömer, çok etkileyici fakat bir o kadar da zor bir adamdır. Defne, bu görevin altından kalkabilecek midir?
 

kral41

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
2,468
Tepkime puanı
28
Puanları
38
Konum
İzmit
Atv
Eve Dönüş

Saat : 20:00 - 23:20 (200 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, İpek Erdem, Feride Çetin
Yönetmen : Kartal Çidamlı


Leyla (Pınar), Elif’i kaçırırken yakalanır. Hapse geri dönen Leyla, hücre cezasına çarptırılır. Diğer tarafta yurdun sorumlusu Düdüklü, Elif ve Beyaz yüzünden yurttaki çocukları cezalandırır. Herkes Elif ve Beyaz’a karşı tavır alır. Zor durumda kalan Elif, Düdüklü belasından kurtulmak için çocuklardan yardım ister. Elif’in cesaretlendirmesiyle yurttaki çocuklar Elif’le Beyaz’ın önderliğinde Düdüklü’ye karşı ayaklanırlar. Kürşat, kızına kavuşabilmek için ailesini bir arada tutmaya çalışır. İpek’e, Pınar’ı aldattığı için pişman olduğunu söyler. Evdeki hakimiyetini yitirmeye başlayan Canan bunu duyar. Yusuf ise hapisteyken Leyla ile evlenmek ister. Oğluna karşı duygularına yenik düşen Şayan’ın ise Leyla için başka planları vardır.
Trt 1
Filinta
Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Dizi (Tarihi, Polisiye)
Oyuncular : Onur Tuna, Berrak Tüzünataç, Serhat Tutumluer, Rıza Kocaoğlu, Nur Fettahoğlu
Yönetmen : Osman Kaya


Efendi Miloş, Akbar Eyyam'dan oldukça rahatsızdır. Yıldızının bir türlü barışmadığı Akbar Eyyam'ı uzaktan izleyen Efendi Miloş, onunla mecburi anlaşmaya varacaktır. Mustafa ve ekibi, darbeci paşalardan olan Sadrazam Rüştü Paşa'ya en yakın adamları tek tek ortadan kaldırma görevi almıştır. Farah, attıkları her adımdan haberdar olduğunu düşündüğü kişiyi Mustafa'ya söyler. Mustafa buna inanmak istemezken, Farah'ın şüphelerinin haklılığını ortaya çıkartan bir takım olaylar daha yaşarlar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst