gittigidiyor

Burak Yılmaz için şok iddia! Zor ikna ettiler

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
25 Ağustos 2015

Galatasaray'ın 2-1 yenildiği Osmanlıspor maçında 58. dakikada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından oyundan alınan Burak Yılmaz ile ilgili sürpriz bir iddia geldi.

3azBn5.jpg

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol'da dile getirilen iddiaya göre; oyundan alınan ve maç sonunu bekleyen Burak Yılmaz, takımının yenilgisi sonrası morali bozuk bir şekilde soyunma odasına gitti.Takım otobüsüne binmek istemeyen, aracıyla Türk Telekom Arena'dan ayrılmak isteyen ve morali oldukça bozuk olan Burak Yılmaz'ın gözlerinin dolduğu ifade edildi.
Maçtan kareler-Galatasaray - Osmanlıspor maçından kareler

Burak Yılmaz'ı stadyumun otoparkında Selçuk İnan ve Fuat Burak'ın zorlukla sakinleştirdiği ve ikna ettiği kaydedildi.

dragon22

Aktif Üye
bu adam kendini ne sanıyor..messimi ronaldomu yaa anlamadım...hamza hoca onamı soracak çıkarıp çıkarılmayacağını...ingilizler istiyor..gitseyaa...gidemez...çünki başka biryerde galatasaray gibi bir çiftlik yok.....beceri yok yetenek yok top sürme yok çalım yok...9 kişi sana çalışıp çırpınıp bir gol attırsın sende galatasay gibi bir takımın golcüsüyüm diye tıriplere gir...yönetim yönetim deyilki kardeşim bir ALLAHın kulu çıkıpta şu adama haddini bildirmiyor...

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
usta valla para versen kimse böyle konuşmazdı ağzına sağlık aynen burak yılmazı anlatmışsın
resmi görmesem isim olmasa bu usta burak yılmazı anlatıyor derdim :D

dragon22

Aktif Üye
digimy ben galatasaraylıyım...fakat gel görki galatasarayın son 15 yılı santroforsuz geçti kardeşim...önce hakan şükür denilen adamı galatasaraya zorla ite kaka golcü yaptılar...bu çaptaki bir adamın galatasar gibi bir kulüpte yıllarca top oynamaya cüret etmesinin arkasındaki gücü nereden kimlerden aldığını geçen birkaçyıl içindeki siyasi olaylarda daha iyi ve daha net gördük...burak yılmazın gücü nerden aldığını bilemiyorum fakat şunun farkındayım...burakta hakan şükür ve fatih terim gibi görsel vede yazılı medyanın önemli noktalarını iyi kullanıyor..ayda cebinden 50-60 bin dolar spor müdürlerinin hesabına gitse neolacakki..bu para devede kulak gibi birşey çünki televizyonda spor proğramında yıllardır bu adamları eleştiren ne köşe yazarı nede bir yorumcu gördüm......enson kura çekiminde türk milli takımı dördüncü torbadan kuraya katıldı..bunun sebebi nedeni fatih terim deyilmi...2 yenilgide ersun yenalı abdullah avcıyı hiddinki vs vs antrenörleri tefe koyan eleştiri yağmuruna tutan spor yazarları maglubiyetler karşısında veya 4 torbaya kadar milli takımı düşüren fatih terime neden gık'ları çıkmıyor..bunlar fatih terimden ya tırsıyorlar veya fatih terim bunları yemliyor....yani bunlar başka takımda ne oynayabilirler nede antrenörlük yapabilirler..yukarıda belirttiğim gibi...galatasaray gibi bir çiftliği bulmuşlar yıllardan beri istedikleri gibi hareket edip at koşturuyorlar...bu olanları gördükçe bazen galatasaraylı olduma pişman oluyorum,galatasaraylılığımdan utanıyorum...bu kulüp bu sünepelere bu sülükleremi kaldı yaaa...bu külüp bu kadar acizmi çaresizmiki bunları sırtında eşşek gibi yıllardır taşıyor... yazıklar olsun...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.