gittigidiyor

Bursa evinde galibiyeti hatırladı

hurzati

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
424
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
usak
Bursaspor zorlanmadı... Spor Toto Süper Lig’de Kayseri Erciyesspor’u ağırlayan Bursaspor sahadan 3-1 galip ayrıldı. Ligde 2 hafta aradan sonra kazanan yeşil beyazlılar, bu sezon ligde evinde oynadığı maçlarda ikinci galibiyetini aldı.


bursahaber3_RZ2Q8.jpg


Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Bursaspor, Bursa Atatürk Stadı’nda Kayseri Erciyesspor’u ağırladı.
Bursaspor, Ferhat Kiraz, Serdar Aziz ve Sestak’ın golleriyle Kayseri Erciyesspor’u 3-1 mağlup etti. Konuk ekibin tek golünü ise penaltıdan Ibricic kaydetti.
Bursaspor 2 hafta aradan sonra sahadan galibiyetle ayrılırken puanını 23’e çıkardı. Ligdeki galibiyet özlemi 4 maça çıkan Kayseri Erciyesspor ise 12 puanda kaldı.
Bursaspor karşılaşmaya adeta gol ile başladı. Karşılaşmanın 3. dakikasında sahneye çıkan Ferhat Kiraz, kaleci Jorgacevic’i mağlup ederek topu ağlarla buluşturdu ve Bursaspor’u 1-0 öne geçirdi. Kayseri Erciyesspor kalesine etkili gelmeye devam eden yeşil beyazlılar, 20. dakikada Serdar Aziz’in attığı golle farkı 2’ye çıkardı.

Bu dakikadan sonra daha fazla risk alarak rakip kaleye gitmeye başlayan Kayseri Erciyesspor, 28. dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Ibricic, kaleci Frey’i mağlup ederek skoru 2-1’e getirdi.
İlk devrenin kalan bölümünde iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, Bursaspor soyunma odasına 2-1 önde gitti.
Karşılaşmanın ikinci devresine de etkili başlayan taraf Bursaspor oldu. Rakip kalede önemli pozisyonlar bulan ev sahibi ekip, 53. dakikada Sestak’ın attığı golle farkı yeniden 2’ye çıkadı: 3-1.
Maçın kalan bölümünde Bursaspor daha kontrollü bir oyun sergilerken, Kayseri Erciyesspor daha fazla ileri çıkmasına rağmen aradığı golü bulamadı. Karşılaşmada başka gol olmazken, maç Bursaspor’un 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst