gittigidiyor

Cadillac Lyriq-2022

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
2022 Cadillac Lyriq



2022 model Cadillac Lyriq, artık üretime bir adım daha yakın. Tam elektrikli SUV, 18 Eylül'den itibaren ön siparişe açılacak Potansiyel müşteriler, GM’un Ultium güç aktarma platformunu kullanan ilk modeli satın almış olacak.

İlginçtir ki, şirket $58.795’lık fiyat belirtmiş durumda.(Vergiler ve ekstra ücretler hariç.) Bu da daha önce belirlenen $59.990’lık önerilen fiyattan daha düşük.

Bu da Cadillac Lyriq için belirlenen sitede yazılan kısa açıklama.

“Bu bir ‘kıvılcım’. Parlak, yeni bir çağın başlangıcı. Yüzyılı aşkın inovasyonumuz ile geleceğimiz olan elektrikli çağ, taviz vermeyen bir SUV ile başlıyor. Cadillac Lyriq ile tanışın. Sürücüsüne her mükemmel ayrıntısıyla daha büyük bir amaç için ilham veren bir elektrikli araç. En yeni eserimiz için kendinizi hazırlayın.”

Cadillac markası, Spring Hill, Tennessee’de bulunan fabrikasında 2022 yılının ilk çeyreğinde üretime başlamak istiyor. 2022 Lyriq 483 km menzile sahip olacak. 100 kWh gücünde Ultium bataryası sayesinde bu mesafeye ulaşması bekleniyor. Arkadan çekişli araç 345 bg gücünde olacak ve 440 Nm tork üretebilecek.

msn
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst