gittigidiyor

Call of Duty: WWII çıkış tarihi doğrulandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Call of Duty: WWII çıkış tarihi doğrulandı

Hem de bir reklam sayesinde.





Oyunların çıkış tarihlerinin henüz şirketler tarafından duyurulmadan yanlışlıkla veya hata sebebiyle erkenden verilen reklamlar ile ortaya çıktığına çokça tanık olduk. Sızdırılan ilk resim ile birlikte bizleri heyecanlandırmayı başaran yeni Call of Duty oyununun çıkış tarihi de bütün detaylar açıklanırken duyurulacaktı. Sızdırıldığı söylenen Call of Duty: WWII çıkış tarihi 3 Kasım 2017, Paris’teki bir reklam ile doğrulandı.


C-KOmNuXkAAUhfC.jpg

Hemen yukarıdaki görselden de görebileceğiniz gibi, oyunun reklamı Paris’te asılmış bir şekildekarşımıza çıkıyor. İlgimizi çeken kısım ise, yan tarafta 3 Kasım tarihinin bulunması. Bu da bizlere oyunun sızdırıldığı söylenen çıkış tarihinin doğrulandığına dair bir ipucu oluyor. Eğer bu görsel ile bilgisayar üzerinde oynanmamışsa, rahatlıkla söyleyebiliriz ki Call of Duty: WWII 3 Kasım 2017tarihinde oyuncularla buluşacak.
Bu tip sızıntıların, küçük birer hatadan ibaret olduklarını düşünmek ise mümkün olmuyor. Activision gibi bir şirketin hata yaparak, oyunun detaylı tanıtımına çok az bir süre kala tarihi sızdıracağı inandırıcı gelmiyor açıkçası. Bunun arkasında oyuncuları heyecanlandırmak, tartışmaları hızlandırmak gibi amaçlar olabileceğini düşünebiliriz; ancak çok küçük bir ihtimalle gerçek bir hata da olabilir. Şimdilik bunu doğru kabul ediyor, ve Call of Duty: WWII çıkış tarihinin reklamda da görüldüğü gibi 3 Kasım 2017 olarak doğrulandığını söylüyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst