gittigidiyor

Call of Duty: WWII özel beta süreci hakkında yeni bilgiler verildi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Call of Duty: WWII özel beta süreci hakkında yeni bilgiler verildi

Bu Call of Duty WWII betası boyunca, oyundaki tüm karakter sınıflarını ve özel yeteneklerini deneyebileceğiz mesela.


Call of Duty: WWII özel beta sürecinin başlamasına tam 1 ay kala Activision ve Sledgehammer Games, yaptıkları yeni açıklamalar ile bu beta süreci hakkındaki yeni detayları verdi. Bu detaylardan en önemlisi, bahsettiğimiz beta sürecinde, oyundaki tüm karakter sınıflarını deneyebilecek olmamızdı. Açıklamalara göre her sınıfa ait 1 adet de özel bir yetenek olacak. Mesela, Armored Divisionsınıfında LMG Bipod III yeteneği olacak. LMG Bipod III sayesinde silahımızı, bir noktaya yerleştirip, daha güçlü bir hale getirebileceğiz. Ayrıca, Armored III sayesinde birçok şok bombasına ve taktik ekipmanına dayanıklı olacağız. Son olarak, daha az alev ve patlayıcı hasarı alacağız. Peki, geri kalan 4 sınıfın özellikleri neler? Onlar da Call of Duty WW2 haberimizin devamında!


36106006256_96f6b6643c_b.jpg

Mountain Division, Call of Duty: WWII özel beta sürecinde deneyebileceğimiz ikinci sınıf olacak. Bu sınıfın benzersiz özelliği ise Sniper Sharpshooter III olarak geçiyor. Sniper Sharpshooter III sayesinde kendi etrafımızı bloklayıp, keskin nişancı tüfeği ile nişan aldığımız zaman, fazladan nişan alma yardımı ile karşılaşacağız. Ayrıca düşmanların isimlerini de görebileceğiz ekranımızda. Mountain III sayesinde ise oyuncular tarafından kontrol edilen Scorestreak ödülleri tarafından görülemeyeceğiz. Ayrıca Recon Aircraft özelliği de bizleri göremeyecek. Eğer Airborne Division olmak isterseniz de, SMG Suppressor III sayesinde tüm SMG silahlarınıza susturucu gelecek. Airborne III sayesinde de daha hızlı hareket edebileceksiniz.
Bu 3 Call of Duty WW2 karakter sınıfı da sizlerin ilgisini çekmediyse, daha saldırgan olan bir Expeditionary Division sınıfı bulunuyor. Expeditionary Division sınıfı, Shotgun Incendiary Shells III sayesinde pompalı tüfeğine düşmanları yakan mermiler takabilecek. Expeditionary III sayesinde ise ölen düşmanlardan ekipman, mermi alabileceksiniz. Ekstradan bomba alma seçeneğiniz de olacak. Son olarak, Infantry Division olmak isterseniz de Rifle Bayonet IIIyeteneği sizleri bekliyor. Rifle Bayonet III sayesinde silahınızın ucuna bıçak takıp, onunla saldırabileceksiniz. Infantry III sayesinde ise silahınıza ekstra bir modifiye özelliği, daha fazla şarjör ve nişan alırken daha hızlı koşma özelliklerine kavuşuyoruz.


36012297081_f931483fe2_b.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst