gittigidiyor

Call of Duty yeni oyun motoru ile daha çekici...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Call of Duty için yeni oyun motoru söylentileri bir süredir vardı. Ancak dün gerçekleşen basın toplantısında Infinity Ward stüdyo başkanı Patrick Kelly, Call of Duty'nin yeni oyun motoru ile geleceğini doğruladı.

Call of Duty yeni oyun motoru ile çok daha güzel gözükecek​

Bu bilgi, özellikle yapımı yakından takip edenlerin bir süre önce kulaklarına çalınmış olsa da son yapılan açıklama ile teyid edilmiş oldu. Ayrıca bu verilen bilgi vasıtası ile, sonraki Call of Duty yapımlarında da bu tamamen yeni motorun kullanılacağı da kesinleşti.

Geliştiricilere göre, bu yeni oyun motoru şu anda kullandıklarından "çok daha iyi" ve bu, farklı Call of Duty stüdyolarındaki tüm mühendislerin ve geliştiricilerin tek bir varlık üzerinde çalışabileceği anlamına geliyor. Ancak bunun, kimin yaptığına bakılmaksızın her Call of Duty oyununun artık aynı hissiyatı vereceği anlamına geldiği konusunda temkinli olanlar için, geliştiriciler ayrıca şeyleri homojenleştirme planlarının olmadığını ve gelecekte her oyun entegrasyonunun hala benzersiz olacağını belirtti.


Call-of-Duty-yeni-oyun-motoru-ile-cok-daha-guzel-gozukecek_1.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst