gittigidiyor

Call of Duty'nin yeni oyunu eski nesil konsollara da gelecek

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Call of Duty’nin 2022’de gelecek yeni oyunu Infinity Ward tarafından geliştirilecek. Infinity Ward bunun ardından yeni Call of Duty’nin eski nesil konsollara da geleceğini açıkladı.

Activision, 2022 yılında çıkacak Call of Duty’nin Infinity Ward tarafından geliştirildiğini onayladı. Infinity Ward’un Twitter üzerindeki paylaşımı ise hayranları korkuttu. “Yeni nesil Call of Duty yakında” paylaşımı üzerine birçok hayran, bu sene çıkacak Call of Duty’nin yeni nesile özel olacağını düşündü. Ancak ünlü analist Tom Henderson yeni çıkacak olan Call of Duty’nin hem eski hem de yeni nesile geleceğini belirtti.

Henderson, “yeni nesil Call of Duty” olarak bahsedilen şeyin Modern Warfare 2 ile gelmesi planlanan özel bir oyuna moduna işaret ettiğini belirtti. Modern Warfare 2’nin Escape from Tarkov tarzı açık dünyamsı bir oyun modu ile geleceği belirtiliyor.

Call of Duty 2022, büyük ihtimalle eski nesil için çıkacak olan son Call of Duty olacak. 2023 yılında çıkacak olan ve büyük ihtimalle Treyarch tarafından geliştirilecek olan Call of Duty’nin ise yalnızca yeni nesle gelmesi bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst