gittigidiyor

CES 2016 turu burada! CES 2017'nin tarihi de verildi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
531579037090400279.jpg


Fuar alanında neler vardı, daha yakından bakın.



Las Vegas'ta düzenlenen CES 2016 etkinliği geride kaldı. Birçok ülkeden yoğun bir katılımın yaşandığı etkinlikte 8K televizyonlardan akıllı köpek tasmasına kadar birçok ürün tanıtıldı. Birçok teknolojisever degelişmeleri internet aracılığıyla takip etmeyi seçti. Tabii ki birçok kişi de fuarı yerinde takip etmek isterdi. Belki bunu şu an sunamıyoruz, ama en azından CES 2016'da 360 derecelik bir sanal tura çıkmanız için size yardımcı olabiliriz.
TechnoBuffalo sitesi, fuar alanının 360 derecelik videosunu çekerek teknolojiseverlere sundu. İsterseniz 1080p çözünürlük kalitesindeki video aracılığıyla alanda geziye çıkabilir, detayları daha yakından görebilirsiniz.

Video penceresini göremiyorsanız tıklayın.
Bu arada, CES 2017'nin de 5-8 Ocak 2017 tarihleri arasında, yine Las Vegas'ta gerçekleştirileceğini bildirelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst