gittigidiyor

CES 2017 HTC One X10 Ocak 2017'de Duyurulacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ces-2017.jpg


htc-x10-ocak-2017-duyuru_640x360.jpg

Akıllı telefon haberlerini takip ediyorsanız, Aralık 2015 tarihinde HTC, One X9 olarak adlandırdığı orta segment akıllı telefonunu piyasaya çıkarmıştı. Bugün ise HTC'nin hızlı bir ilerleme göstererek HTC One X10'u duyuracağı ortaya çıktı.
Söylentilere göre, HTC One X9'un yerini alacak X10, önümüzdeki ayın ilk haftalarında duyurulacak. CES 2017'nin önümüzdeki Ocak ayında gerçekleşeceği göz önüne alındığında, HTC'nin şuanda HTC One X10 olarak adlandırdığı telefonunun yakın zamanda duyurulması olası görünüyor. Fakat bu noktada önemli olan, şirketin bunu avantaja çevirip çeviremeyeceği.
Donanım açısından 5.5 inç Full HD ekrana sahip olacağını duyduğumuz X10, gücünü 2GHz hızında bir MediaTek Helio P10 işlemciden alacak. Telefon ayrıca 3 GB RAM'e ve 13 megapiksel OIS'e sahip bir arka kameraya sahip olacak. Diğer yandan 288 dolarlık bir fiyat etiketinin de olması bekleniyor.
Bugün piyasadaki en iyi telefon olmasa da, en iyi orta segmentli telefon klasmanında zirveyi oynayacak HTC One X10'u merakla bekliyoruz. Umarız tüm özellikleri resmileştiğinde de heyecanımızı koruruz.


htc-one-x9-tanitildi-manset_640x360.jpg

Tayvanlı üretici HTC’nin orta seviye telefonu One X9’u bugün tanıtması sürpriz olmadı. Dün paylaşılan Xmas görselinden telefonun resmi olarak tanıtılacağı günü öğrenmiştik. Beklediğimiz gün geldi ve Çin’de tanıtım gerçekleştirildi. Şirketin sonraki amiral gemisi One M10’dan önceki telefonu neler sunuyor, gelin hep birlikte görelim.
One X9 modeli satışından son derece memnun olduklarını açıklayan HTC’nin 2016 öncesi son akıllı telefonu One X9, birkaç haftadır çok konuşulan, beklenen telefonlar arasındaydı. HTC One X9 sertikalandırıldı, görselleri sızdırıldı, resmi tanıtım tarihi belli oldu, derken tanıtıldı. Cihaza genel olarak baktığımızda hem tasarım hem de donanım yönünde ufak ta olsa gelişmeler olduğunu görüyoruz. 5.5 inç 1920 x 1080 çözünürlük sunan IPS ekrana sahip telefonun (aslında phablet daha doğru bir tanım olacaktır) işlemcisi MediaTEk’in 8 çekirdekli 2.2GHz hızda çalışan Helio X10. 3GB RAM’den güç alıyor. Arka yüzünde optik görüntüleme stabilizasyonu destekli, RAM formatında çekim yapabilen, 4K video çekimini destekleyen 13 megapiksel, ön yüzünde fullHD çözünürlüğünde video kaydı yapabilen f/2.0 diyafram açıklığına sahip 5 megapiksel kamera bulunuyor. Çıkarılamayan 3000 mAh’lik batarya hızlı şarj desteğine sahip ve 15 saate kadar 3G konuşma, 10 saate kadar hd kalitede video oynatma, 40 saate kadar müzik dinleme süresi sunuyor.
Bluetooth 4.1, WiFi 802.11ac, microUSB 2.0, GPS/A-GPS bağlantılarını destekleyen ve Dolby Ses teknolojisini kullanan çift ön yüz hoparlöre sahip olan HTC One X9’un siyah ve gümüş renk seçenekleri bulunuyor. Global satış tarihine ve fiyatına ilişkin bir bilgimiz olmamakla birlikte Çin’de 370 dolar’dan satışa sunulacağı resmi olarak açıklandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst