gittigidiyor

CES 2017 NVIDIA GTX 1050 Donanımlı Dizüstüler Geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]Nvidia tarafından yapılan açıklamada, yeni GTX 1050 ve GTX 1050 Ti donanımlı oyuncu dizüstüleri resmen duyuruldu.[/h]CES 2017 fuarı başlarken Nvidia’dan da yeni nesil oyuncu dizüstü bilgisayarları hakkında beklenen duyuru geldi. Nvidia’nın yeni nesil GTX 1050 ve GTX 1050 Ti grafik yongalarıyla donatılmış olan yeni oyuncu dizüstüleri CES 2017 boyunca sergilenecekler.
Nvidia bu yeni grafik işlemcileri kullanan Acer, Alienware, ASUS, Dell, HP, Lenovo, MSI gibi büyük markaların yeni tasarım dizüstülerinin fuarda yer alacağını duyurdu. Şirketin açıklamasına göre bu markalar 2017 yılının ilk çeyreğinde, GTX 1050 ve GTX 1050 Ti ile donatılmış 30’dan fazla yeni dizüstünü piyasaya sürmeye hazırlanıyorlar.
Bu yeni dizüstülerden pek çoğunda Intel’in yeni nesil Kaby Lake işlemcilerinin de kullanıldığı bildiriliyor. Yeni dizüstülerin fiyatlarının marka ve donanım seviyesine göre değişiklik göstermesi kaçınılmaz. Ancak fiyatların 699 dolardan başlayacağı da yapılan açıklamada yer alıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst