gittigidiyor

Chelsea'den f.bahçe'ye müthiş teklif

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
İngiliz devi, Emenike için Sarı-Lacivertliler'e 10 milyon Euro'nun yarı sıra Senegalli forveti Demba Ba'yı teklif etti..

Chelsea'den gelen müthiş teklif Fenerbahçe yönetimi içinde tam bir bomba etkisi yarattı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; daha önce yaptığı açıklamada Emenike ve Moussa Sow'u kesinlikle satmayacağını açıklayan Başkan Aziz Yıldırım'ın Chelsea'nin teklifi sonrasında kararsız kaldığı belirtiliyor. Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya geleceği ve Emenike'nin geleceğiyle ilgili karar verileceği ifade ediliyor.

YILDIRIM, DEMBA BA İÇİN KARARSIZ
Başkan Aziz Yıldırım'ın Chelsea'nin teklifi çok beğendiği fakat Demba Ba konusunda bazı çekinceler yaşadığı öğrenildi. Bu nedenle Ersun Yanal'la yapılacak görüşme çok büyük bir önem taşıyor. Senegalli forvet, geçtiğimiz sezon başında da gündeme gelmiş fakat Fenerbahçe yönetimi Spartak Moskova'dan Emenike'yi renklerine bağlamıştı.

EN YAKIN ARKADAŞI MOUSSA SOW
Geçtiğimiz yıl Ocak ayında Newcastle United'tan 8.5 milyon Euro bonservis bedeli ile Chelsea'ye transfer olan 29 yaşındaki Demba Ba beklenen performansı sergileyemedi. Geçen sezon 29 maçta 8 gol ve 3 asistle oynayan yıldız futbolcunun en yakın arkadaşı ise Fenerbahçeli Sow

MOURINHO ONA HAYRAN
Geçen sezon forvetlerinin performansını sık sık basın önünde eleştiren Chelsea menajeri Mourinho'nun Emenike'ye hayran olduğu belirtiliyor.

Takvim
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst