gittigidiyor

Chrome kullanıcıları bu uzantıları kaldırın...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
SDN nin haberine göre.,Google Chrome uzantıları çoğu zaman kolaylık sunsa da bunlar arasında kötü amaçlı olanlar da hiç eksik olmuyor. Kendilerini belli etmedikleri için fark edilmeleri bir hayli zor olan bu uzantılar, bazı yöntemlerle siz izin vermeseniz bile geçmişinize erişebilir, hatta sahte bir web sitesine bile yönlendirebilir. Bugün ise bağımsız bir siber güvenlik araştırmacısı, 18 kötü amaçlı uzantı paylaştı.

Bu zararlı Google Chrome uzantılarını hemen kaldırın!
Bağımsız Siber Güvenlik Araştırmacısı Wladimir Palant tarafından paylaşılan bilgilere göre bu uzantılar, truva atı içeriyor ve web sayfalarına bir JavaScript kodu enjekte ediyorlar. Böylelikle sahte bir web sitesine yönlendirebiliyor ve klavyeden yazdıklarınızı harfiyen kaydedebiliyorlar. Palant’a göre daha tehlikeli şeyler de yapabilirler.

PDF Toolbox
Autoskip for YouTube
Crystal Ad Block
Brisk VPN
Clipboard Helper
Maxi Refresher
Quick Translation
Easyview Reader view
Zoom Plus
Base Image Downloader
Clickish fun cursors
Maximum Color Changer for Youtube
Readl Reader mode
Image download center
Font Customizer
Easy Undo Closed Tabs
OneCleaner
Repeat button
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst