gittigidiyor

CorelDRAW Graphics Suite X6 v16.2.0.998 Portable 2013

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
9aLCB.jpg


CorelDRAW Graphics Suite X6 v16.2.0.998 Portable 2013


ovi2G.jpg

CorelDRAW Graphics Suite X6 olarak yaratıcılık ve performansı birleştiriyor. Yeni sürüm mutlaka bir tasarımcı için: Daha hızlı, renkler tam olarak kontrol edilebilir, bu ve daha vektör çizim araçları içerir, aynı zamanda Web fonksiyonları ile tamamlanır oldu. Çok profesyonel ve pratik öğrenme materyalleri şablonları da uygulamalarına girişini kolaylaştırmak. Yeni Corel CONNECT ile anında gerekli grafik, yazı ve resimler bulun.
XnuFc.jpg

Gelişmiş dosya uyumluluğu, kolayca başkalarıyla, işinizi paylaşabilir diğer uygulamalar ve farklı formlarda çeşitli çıktı kullanmaya devam edebilirsiniz.
YENİ SÜRÜM FULL GÜNCELL NETTE İLK YENİ PATCH

Boyut:558
Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7/8 xp vista 32x64bit



2yubk.png

CorelDRAW Graphics Suite X6-2012

(((Alternatif)))


CorelDRAW Graphics Suite X6-2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst