gittigidiyor

Corsair Ürünleri AMD Ryzen Uyumlu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]AMD Ryzen işlemcilerle birlikte, bunlarla uyumlu bilgisayar donanımları da üreticiler tarafından duyurulmaya başlandı.[/h]AMD uzun zamandır beklenen Ryzen işlemci ailesinin resmi duyurusunu nihayet yaptı. İlk olarak R7 serisi işlemciler duyuruldu ve satışa çıktı. Bunlarla uyumlu olan AM4 soketine sahip yeni nesil X370, B350 ve X320 yongasetli anakartlar da piyasaya çıkıyor.
Yeni Ryzen işlemcili bir bilgisayar toplamak isteyenler, tabii ki soğutucu, güç kaynağı ve RAM gibi parçalara da ihtiyaç duyacaklar. Nitekim üreticiler de AM4 uyumlu ürünlerinin duyurusunu yapmaya başladılar.
Bu markalardan Corsair, AMD’nin yeni Ryzen ve AM4 platformlarına hazır olduğunu duyurdu. Şirket, Vengeance LPX ve Dominator Platinum DDR4 bellek kitlerinin AM4 platformuyla tam uyumlu olduğunu ifade ediyor.
Soğutma tarafında ise Corsair Hydro serilerinden H60 H110i ve H100i modelleri de AM4 platformuyla uyumlu tasarlanmış. Bunun dışındaki Hydro serisi su soğutma kitleri için ise özel tasarlanmış montaj kitleri tüketicilere sunulacak.
Corsair güç kaynakları da yeni AM4 sistemlerin ihtiyaçlarını karşılamaya hazırlar. Halen piyasada olan tüm Corsair PSU cihazları yeni AM4 sistemleri toplarken kullanmaya uygunlar. Corsair’in AMD Ryzen uyumluluğu hakkında daha fazla bilgi almak için burada verilen bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst