gittigidiyor

[Çözüm] Windows 10 Facebook Messenger Uygulaması Nasıl İndirilir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Win_DLCBG_0930_1920x480_EN_US.jpg

Windows 10 Facebook Messenger Uygulaması Nasıl İndirilir?


Windows 10 Facebook Messenger uygulaması artık Windows 10’da kullanılabilir durumda. İşte sohbet programı ile ilgili detaylar.

windows-10-facebook-messenger-uygulamasi-nasil-indirilir.jpg
Windows 10 işletim sisteminde mağazaya eklenen son uygulamadan birisi Facebook Messenger oldu. Facebook Messenger uygulamasını kullanmak isteyen kişiler direk uygulama üzerinden erişim sağlayabilmenin kolaylığını artık yaşayabilecek. Facebook Messenger uygulamasını indirmek isteyenlerin ücretsiz olarak kullanıma sunulan uygulamayı mağazadan indirebilir.
Facebook Messenger indirmek isteyenlerin ilk olarak Windows 10 mağazasına giriş yapması gerekmektedir. Bunun için sistemde yer alan kısa yollar ya da arama bölümünden mağaza olarak arama yaparak mağazayı açabilirsiniz. Mağazayı açtığınızda ekranda ilk ekran şöyledir;


1(119).jpg

Bu ekran üzerinden Facebook Messenger yüklemek isteyenlerin sağ üst köşede yer alan arama bölümünü kullanarak Facebook Messenger uygulamasına erişmesi gerekmektedir. Facebook Messenger için yapılan arama sonrasında arama sonuçları şöyle olacaktır;


2(89).jpg

Arama sonucunda kişiler Facebook Messenger resmi uygulamasına tıklayarak kolay bir şekilde uygulama sayfasına erişim sağlayabilir. Bu sayfaya giriş yapıldığında ise kişilerin uygulama ile ilgili detaylı bilgi alması mümkün olacaktır. Bu ekran ise şöyledir;


3(53).jpg

Bu ekran üzerinden indirme işlemlerini yapmak isteyen kişiler yükle butonuna tıklayarak bilgisayara Facebook Messenger’ın yüklenmesini sağlaması oldukça kolaydır. Yükleme işlemleri tamamlandıktan sonra uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Facebook Messenger ara yüzü ise şöyledir


4(20).jpg



Win_DLCBG_0930_1920x480_EN_US.jpg


 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Win_DLCBG_0930_1920x480_EN_US.jpg

Windows 10 Facebook Uygulaması Nasıl İndirilir?

Windows 10 işletim sisteminde yer alan mağazada artık Facebook uygulaması da indirilebilir durumda. İşte uygulamanın indirme işlemleri.



windows-10-facebook-uygulamasi-nasil-indirilir.jpg
Windows 10 işletim sistemlerinde sadece tarayıcılar aracılığı ile kullanılan Facebook, artık uygulama olarak da mağazada yer aldı. Konuyla ilgili yapılan son açıklamalarda kullanıcıların mağazadan ücretsiz bir şekilde indirebileceği belirtilirken, sizler için Windows 10 için Facebook indirme rehberi hazırladık. İşte adım adım, Facebook uygulamasının indirilmesi ve kullanımı.
Uygulamaya erişmek için ilk olarak Windows 10 mağazasını açmalısınız. Bunun için başlat bölümünü açarak mağaza yazmanız yeterli. Uygulamayı açtığınızda karşınıza şöyle bir ekran gelecek.


1(117).jpg

Mağaza açıldıktan sonra uygulama sayfasına kolay bir şekilde ulaşmak adına sağ üst köşede yer alan arama bölümüne Facebook yazabilirsiniz. Böylece uygulamayı kolayca bulabilirsiniz. Arama sonuçları şöyle olacaktır;


2(88).jpg

Uygulamayı seçtikten sonra ise uygulama ile ilgili detaylı indirme sayfası açılacaktır.


3(52).jpg

Bu sayfada yer alan indirme butonları yardımı ile uygulamanın bilgisayara kurulmasını sağlayabilirsiniz. 7.2 MB’lık bir dosya inecektir. İndirme işlemleri bittikten sonra ise uygulamayı kolay bir şekilde açarak kullanabilirsiniz. Uygulama bilgisayarda yer alan programlar listesine eklenecektir. Yine başlat menüsü üzerinden arama yaparak uygulamaya erişim sağlayabilirsiniz.
Uygulama ara yüzü ise şöyledir;


4(19).jpg



Win_DLCBG_0930_1920x480_EN_US.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images

Facebook, Üç Önemli Uygulamasını Windows 10 için Yayınladı

Heyecanla beklenen Facebook, Messenger ve Instagram resmi uygulamaları Windows 10 için Windows Store'da yerini aldı.

images



Geçtiğimiz yıl Nisan ayında düzenlenen Build Geliştirici Konferansına Facebook Kurucusu CEO'su Mark Zuckerberg de katılmış ve Windows 10 platformu için Facebook, Messenger ve InstagramUygulamaları üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Nihayet merakla beklenen bugün uygulama bugün Windows 10 pc, tablet ve telefonlar için Windows Store'da yerini aldı.
Facebook


Windows 10 bilgisayar ve tabletler için yeniden tasarlanan Facebook uygulaması, arkadaşlarınızla iletişim kurmanın ve bir şeyler paylaşmanın en hızlı yolu olarak lanse ediliyor. Canlı Kutucuk olarak başlat ekranına sabitlenen kişiler hakkında anlık bildirimlerle her şeyden haberdar olabilirsiniz.

images

facebook-1024x640jpg1461878368.jpg

facebook2-1024x640jpg1461878421.jpg

live-tile-magnifying-glasspng1461878657.png

Windows 10 için geliştirilen Facebook uygulaması Windows cihazlardaki en iyi ve en hızlı Facebook deneyimini sunuyor. Ayrıca haber kaynağından makaleleri okumak için dahili bir tarayıcıya da sahip.
Windows-10-Facebook-Messenger-Instagram-640x360.jpg

Windows 10 Facebook Özellikleri:


  • Arkadaşlarınızın neler yapmakta olduğunu görün
  • Güncellemeler, fotoğraflar ve videolar paylaşın
  • Arkadaşlarınız gönderilerinizi beğendiğinde veya yorum yaptığında bildirimler alın

images
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10 Varsayılan Programlar Nasıl Değiştirilir?[/h][h=2]Windows 10 varsayılan programları istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.[/h]
windows-10-varsayilan-programlar-nasil-degistirilir.png
Windows 10 işletim sistemini kullanan kişilerin dosya ve uygulamalar için varsayılan uygulamalar kullanılmaktadır. Varsayılan programlar üzerinden kişiler istediği şekilde ayarlama yapabilmektedir. Böylece fotoğrafları ya da videoları açmak istediğiniz programı belirleyerek yeni program üzerinden açmaya başlayabilirsiniz. Varsayılan programlar üzerinden işlem yapılmadığı takdirde ise kişilerin her uygulama açılışında program seçmesi gerekecektir.
Windows 10 üzerinden varsayılan programları kullanmak isteyen kişiler bu konuda Windows 10’da yer alan varsayılan uygulamalar ayar ekranına erişim sağlaması gerekmektedir. İlgili hizmet ekranını açmak isteyen kişiler ise başlat menüsü açarak varsayılan programlar yazarak uygulamayı açmalıdır.
1(132).jpg

İlgili ayar ekranı açıldığında ise şöyle bir görünüm açılacaktır.
2(101).jpg

R3esimde görüldüğü gibi ses ve film dosyaları gibi çeşitli formatlardaki dosyaların nasıl açılacağı belirlenmiş durumdadır. Kişiler bu ekran üzerinden istediği değişikliği yapma hakkına sahiptir.
Varsayılan programları değiştirmek için ise hangi varsayılan program değiştirilecekse onun üzerine tıklanmalıdır. Tıklandıktan sonra detaylı seçenekler açılır.
3(61).jpg

Bu listede istenilen program varsayılan program olarak atanabilir. Böylece bu tür dosya formatları için belirlediğiniz program kullanılmaya başlanacaktır.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst