mehmetkarahanlı
Aktif Üye

Windows 10 USB'si veya DVD'si oluşturma!
Windows 10 kurulum USB'si veya DVD'si oluşturmak, sandığınız kadar zor bir iş değil!

Windows 10 sistemindeki yenilikler hergün aralıklarda çözüm ve açılım verileriyle hep beraber olmaya devam ediyoruz.Takipte kalarak forumda gözünüz burada olsun.
@mehmetkarahanlı@

Aylarca süren testlerden sonra windows 10 , nihayet kullanıma hazır. Microsoft'un en son yazılımı, önümüze bir dizi dikkat çekici yenilik sunuyor. Windows 10'a yükseltmek istiyorsanız, yalnız değilsiniz çünkü bunu yapmak isteyen birçok kullanıcı var.
Windows Update'i kullanmaktan Microsoft'un satışa sunduğu USB'den kurulum yapmaya, Windows 10'u yüklemek için bolca seçeneğiniz var. Ancak lisans anahtarınızı internet üzerinden satın aldıysanız veya orijinal kurulum medyasını kaybettiyseniz ve temiz bir kurulum yapmak istiyorsanız, kendi DVD'nizi veya USB çubuğunuzu oluşturmak isteyebilirsiniz.
Kurulum DVD'si veya USB çubuğu, üzerinde işletim sistemi yüklü olmayan bir makineye kurulum yaparken işe yarayabileceği gibi, Windows'unuz çalışmayacak hale gelirse faydalı olabilir.
Endişe etmenize gerek yok, çünkü kendi kurulum medyanızı oluşturmak sandığınız kadar zor bir iş değil. Bu yazımızda Windows 10'u kendi USB çubuğunuzdan veya DVD'nizden yüklemeyi sizlere adım adım anlatacağız.